📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak go wkurwiła, że kolo zaczął strzelać do wszystkich. Widzisz przemoc reaguj inaczej możesz dostać ołowiem.
Ja kurwa nie ogarniam tych Indii, baby grube jak beka i na wszystko pokazują palcem a bieda aż piszczy.
Zupełnie jak w Polsce
Zupełnie jak w Polsce
cała Polska śpiewa z nami jebać szlaufy dżichadami
Tak się rzuca jakby była feminazi, lgbt i inne chujostwa. Zasłużenie dostała.
Kiedy tak w końcu ktoś wyjecie liścia Monice Olejnik?
Tak go wkurwiła, że jej 3 razy przywalił
Dostała w pysk, bo mu pociągnęła za rękaw, a nie za to, za co chciał.
I pewnie od razu się znaleźli jacyś obrońcy praw kobiet o wybiórczym spojrzeniu na otaczający nas świat, którzy nie widząc naruszenia nietykalności uzbrojonego żołnierza na służbie zobaczyli, jak biedna dostaje w twarz od szowinistycznej, faszystowskiej świni rzucili się na rzeczoną świnię, co zapoczątkowało strzały...
I pewnie od razu się znaleźli jacyś obrońcy praw kobiet o wybiórczym spojrzeniu na otaczający nas świat, którzy nie widząc naruszenia nietykalności uzbrojonego żołnierza na służbie zobaczyli, jak biedna dostaje w twarz od szowinistycznej, faszystowskiej świni rzucili się na rzeczoną świnię, co zapoczątkowało strzały...
Zgaduję że Turcja, zgaduję że lewacka organizacja w Turcji, zgaduję że feminazistka, zgaduję że Turcy nie pierdolą się z lewakami w tańcu.
A jednak Indie... no to okej, to poprawka, Hindusi nie pierdolą się z lewakami w tańcu.
Maupajoke napisał/a:
Ja kurwa nie ogarniam tych Indii, baby grube jak beka i na wszystko pokazują palcem a bieda aż piszczy.
Zupełnie jak w Polsce
A jednak Indie... no to okej, to poprawka, Hindusi nie pierdolą się z lewakami w tańcu.
Boyka po wyjściu z pierdla coś za bardzo zmizerniał. Nawet bije coś słabo
Polecam w Polsce, Dojczach, u rucholi czy gdziekolwiek dotknąć sprzętu służb :v Serio
Czy to sokista czy to policjant czy inny zglebuje na miejscu.
Nie mówie oczywiście o Angli gdzie można na nich napluć i naszczać i palcem nie kiwną
Czy to sokista czy to policjant czy inny zglebuje na miejscu.
Nie mówie oczywiście o Angli gdzie można na nich napluć i naszczać i palcem nie kiwną
Jakie te baby w tych niemczech są brzydkie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów