Szkoda, że zabrali Hitlera do nieba, bo bardzo by się tutaj na ziemi przydał(Świeć panie nad jego duszą)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Konkretny pocisk, ale jakże prawdziwy...
Ale teraz jest inny problem... Teraz tutaj jest za dużo żydów!!
Ale teraz jest inny problem... Teraz tutaj jest za dużo żydów!!
@Rafal
Za zasługi w oczyszczaniu Ziemi....
Za zasługi w oczyszczaniu Ziemi....
Rafal1757 napisał/a:
hitler ? w niebie ??
żydzi nie wierzą w piekło, to gdzie niby miałby ich szukać?
@ rascad tutaj dużo żydów ? od żyda nigdy nie dostałbyś piwa a tu się leje strumieniami
haha hacerking (lub inni kretyni tobie podobni) wiele bym dał żebyś się urodził w czasach drugiej wojny światowej najlepiej jako żyd. Ciekawe czy byś wtedy tak kochał hitlera Wiele uczciwych Polaków srało przez niego jelitami z głodu.
GriszaSnk napisał/a:
żydzi nie wierzą w piekło
Weź nie pierdol! Zatem miejsce w którym przebywają dusze potępionych i demony to co jak nie piekło?
I nie, nie jestem żydem, po prostu poszukałem info celem sprawdzenia...
@Up
Nie tłumacz się żydzie.
Nie tłumacz się żydzie.
Wciąż tu jestem hehe .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów