📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Na faweli, na faweli ludzie głośno skwierczeli
Dożywocie to przy tym pikuś, Pan Pikuś.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Styrta się dopala
Za mało krat jeszcze. W środku niech jeszcze instalują, szczególnie w kiblu. Kurwa.
Tylko mnie zastanawia, dlaczego ta druga osoba nie zeskoczyła piętro niżej? Jest tam tyle miejsca, że helikopter mógłby wylądować...
Od jednej strony będą mocniej spieczeni... Bezsensu
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zapewnili im godne warunki aby samobójstwa nie popełnić. I widać, że się sprawdza to rozwiązanie.
na chuj sobie kraty w domach zkładac na wysokim piętrze jak nie masz za sąsiada murzyna albo innego gówna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów