...nasz honor, nasz honor!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
...nasz honor, nasz honor!"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i się kurwa zaczęło na 5 stron, -"to narodowcy" -"ty jebany lewaku" -"nazisto" -"komunisto" -"żydzie"
mam stronę dla was: www.onet.pl
mam stronę dla was: www.onet.pl
Twój stary się wkurwi za to że wrzuciłeś zdjęcie na którym zapinasz go w dupe..
i to teraz ty bedziesz jebany.
i to teraz ty bedziesz jebany.
@up
To jest zdjęcie twoich obojga tatuśków gdzieś pod koniec lat 80 na poczatku lat 90 chyba wlasnie w tym momencie cię robią, nie wiem czy tata & tata mówili już ci ze jestes z dupy wysrany?
To jest zdjęcie twoich obojga tatuśków gdzieś pod koniec lat 80 na poczatku lat 90 chyba wlasnie w tym momencie cię robią, nie wiem czy tata & tata mówili już ci ze jestes z dupy wysrany?
Nie ma jak dać zdjęcie dwóch lewakich skino-pedałów i podniecać się nim...
Kosamela napisał/a:
Tak, jedno. Który z nich to Ty?
Sorry, nie ma mnie tu. W związku z dużym rozmiarem zdjęcia musiałem wyciąć fragment na którym dziko pierdolę cię w dupsko. Pamiętasz jak błagałeś o więcej?
M@Ni3k napisał/a:
No ja pierdole zagazować to mało, Sieg Heil bałwanie.
...nie pierdol tylko tylko bardziej się wypnij!!!
"KurwaRomantyk @ 2010-12-07, 13:43
A skąd pewność, że to narodowcy? Pewnie SHARP'y pedały."
Ja to się nie znam, ale SHARP'y są przeciwko rasizmowi a przedstawieni na zdjęciu posiadają białe sznurówki co wg powszechnej wiedzy pokazuje że jest się rasistą/ma się poglądy rasistowskie. Trochę logiki
A skąd pewność, że to narodowcy? Pewnie SHARP'y pedały."
Ja to się nie znam, ale SHARP'y są przeciwko rasizmowi a przedstawieni na zdjęciu posiadają białe sznurówki co wg powszechnej wiedzy pokazuje że jest się rasistą/ma się poglądy rasistowskie. Trochę logiki
@Dageth
Ta fajnie, tylko ze dzisiaj nawet NR,NS skini noszą czarne, a SHARP,RASH itp., noszą białe i to często.
Ta fajnie, tylko ze dzisiaj nawet NR,NS skini noszą czarne, a SHARP,RASH itp., noszą białe i to często.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów