Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Murzyńska taktyka walki z nienacka lub od tyłu prać kopać skakać po głowie przeciwnika który nawet nie wie że jest przeciwnikiem ...
Każda metoda jest dobra by wygrać a to że ty uważasz taką za niegodną to tylko i wyłącznie myślenie dziecinne. Jakby tak myśleli nasi przodkowie to by wilki/inne plemiona wpierdolili/zabili wszystkich. Liczy się skuteczność ale i tak biały człowiek jest przegrany na starcie ponieważ zbyt dużo zasad posiada w głowie i to czyni go przegranym już na początku walki.
Każda metoda jest dobra by wygrać a to że ty uważasz taką za niegodną to tylko i wyłącznie myślenie dziecinne. Jakby tak myśleli nasi przodkowie to by wilki/inne plemiona wpierdolili/zabili wszystkich. Liczy się skuteczność ale i tak biały człowiek jest przegrany na starcie ponieważ zbyt dużo zasad posiada w głowie i to czyni go przegranym już na początku walki.
Raczej czyni nas to Ludźmi , a nie jebanymi pod zwierzętami.
Dzięki czemu idąc w Polsce do sklepu po chlebek nie musisz się martwić że jakiś nigger strzeli ci w plecy dla frajdy nawet nie kradzieży tylko frajdy.
A reszta podobnych spierdolizn nie będzie gonić wokół twojego martwego truchła szczerząc jape i drąc sie w niebo glosy podchichujać SHITTTTT.
Jak tak ci źle to teraz do USA można łatwiej dostać Vise tak że nie czekaj jedź już teraz bratać się z twoimi czarnymi braćmi.
Skro uważasz takie zachowanie za słuszne. Powinieneś być tak samo odjebany.
Problem jest z jebanymi lewakami co takiemu gównie chce dać przywileje i nazywać na równi z innymi osobami LUDŹMI bo to za wiele z człowieczeństwem nie ma wspólnego.
W Polsce oczywiście nie ma menelstwa, które napada, rabuje, tłucze ludzi za byle co, itp.
bo pan poniżej dostaje orgazmu
Oho! Napięły się spierdoliny, których jedynym "osiągnięciem zyciowym" jest urodzenie sie białym.
W Polsce oczywiście nie ma menelstwa, które napada, rabuje, tłucze ludzi za byle co, itp.
kurwa 40 lat chodzę po tym świecie, ale ani razu nie dostałem, nawet za byle co ...musisz zmienić kolegów, że cie tak notorycznie bija ...może spróbuj im nie podkradać denaturatu, czy coś
Oho! Napięły się spierdoliny, których jedynym "osiągnięciem zyciowym" jest urodzenie sie białym.
Zgadza sie w sumie to też chciałem napisać ze pomimo tego że u nas nie ma niggerów są to są patro-dresiarze co nasłuchały się gówno rapu i hopu.. i uprzykszają innym ludziom życie i są też w stanie pobić od tak, a co dopiero jak kibicujesz przeciwnej drużynie bo ma inny kolor szalika a potem takie gówno jeszcze pomimo meczy wychodzi na Marsz niepodległości i pierdolom kocopoly że trzeba sie trzymać razem - gdzie było to ich razem jak bili sie między sobą, klubami i zastraszali zwykłych przechodniów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów