18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pawehan 2023-07-13, 17:46
kukabura909 napisał/a:

już się zesrałem

To nie ty się miałeś zesrać , tobie nie wolno , zaciśnij poślady .
Zgłoś
donkapusta 2023-07-13, 18:29
ibrahim napisał/a:

Już wiem dlaczego raz na 676 lat jest ogólnoświatowa katastrofa, która przychodzi z kosmosu i wymiata wszelkie życie na Ziemi.
Rasa homo-ledwo-sapiens jest po prostu tak zjebanym genetycznie gatunkiem, że nadaje się tylko do utylizacji. To ludzkie bydło na Ziemi jest jak wszy na psie, jak gangrena na zdrowym ciele Ziemi. Chociaż z drugiej strony, jak na to wszystko patrzę, to nam nie potrzebny żaden meteoryt, my sami dla siebie jesteśmy katastrofą.

I te 676 lat mija dokładnie jutro. Zaraz podam konto na wpłatę, pieniądze wam nie potrzebne.
Zgłoś
Sraj1 2023-07-13, 19:45
Bul_od_bytu napisał/a:

Też wcale mnie nie przekonała tymi wyjaśnieniami
Miło dla odmiany zobaczyć, że gangusy stosują parytety

Przypuszczam że dziwka jakiegoś innego gangusa.
Zgłoś
marcintutbxl 2023-07-13, 20:47
Przeciez to stary material z 2 lata lekko ma i juz tu dawno byl ,Nie wiem na chuj te kotlety odgrzewasz typie .
Zgłoś
m................l 2023-07-13, 21:11
ibrahim napisał/a:

Już wiem dlaczego raz na 676 lat jest ogólnoświatowa katastrofa, która przychodzi z kosmosu i wymiata wszelkie życie na Ziemi.
Rasa homo-ledwo-sapiens jest po prostu tak zjebanym genetycznie gatunkiem, że nadaje się tylko do utylizacji. To ludzkie bydło na Ziemi jest jak wszy na psie, jak gangrena na zdrowym ciele Ziemi. Chociaż z drugiej strony, jak na to wszystko patrzę, to nam nie potrzebny żaden meteoryt, my sami dla siebie jesteśmy katastrofą.

Już się zutylizowałeś w imię tego? Czy jesteś populistą? Weź sprawy we własne ręce. Niech zgadnę weganin?
Zgłoś
Janko 2023-07-13, 21:15
ibrahim napisał/a:

Wszy to ty masz na chuju ciołku
Zgłoś
Geraldinio 2023-07-13, 21:15
ra0mir napisał/a:

Takie fajne ruchadelko zajebać, szkoda.

Przecież nic straconego, jeszcze ciepła.

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
mazga50 2023-07-13, 21:25
ibrahim napisał/a:

A co ty taką samokrytykę składasz, jak za wczesnego Stalina w CCCP?
Zgłoś
homorek 2023-07-13, 21:45
Szkoda cycków.
Zgłoś
KrwawyEric 2023-07-13, 22:35
Mógł zbolcować jej jeszcze dupsko puki ciepła...szkoda
Zgłoś
Roztopek 2023-07-13, 23:57
ale że co, tak bez wyruchania przed albo po? no chyba że koledzy nieśmiali przed kamerami.
Zgłoś
koolowsky 2023-07-15, 2:15
wy tu pierdolicie a tam był piękny złoty deszcz
Zgłoś
ibrahim 2023-07-15, 9:38
No...proszę , jaki ładny odzew . Co głupsi sadole zesrali się na samym początku. Ich durne sadolowe "ego" zostało urażone....łaaaaał... , nadęte, jak zeppelin Hindenburg. A wystarczyło igłę w dupę wsadzić i pękło....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów