18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Gambol 2023-07-13, 12:05 3
Jescze by ja zarżnął
Zgłoś
ibrahim 2023-07-13, 12:18 33
Już wiem dlaczego raz na 676 lat jest ogólnoświatowa katastrofa, która przychodzi z kosmosu i wymiata wszelkie życie na Ziemi.
Rasa homo-ledwo-sapiens jest po prostu tak zjebanym genetycznie gatunkiem, że nadaje się tylko do utylizacji. To ludzkie bydło na Ziemi jest jak wszy na psie, jak gangrena na zdrowym ciele Ziemi. Chociaż z drugiej strony, jak na to wszystko patrzę, to nam nie potrzebny żaden meteoryt, my sami dla siebie jesteśmy katastrofą.
Zgłoś
Pawehan 2023-07-13, 12:26 38
ibrahim napisał/a:

Już wiem dlaczego raz na 676 lat jest ogólnoświatowa katastrofa, która przychodzi z kosmosu i wymiata wszelkie życie na Ziemi.
Rasa homo-ledwo-sapiens jest po prostu tak zjebanym genetycznie gatunkiem, że nadaje się tylko do utylizacji. To ludzkie bydło na Ziemi jest jak wszy na psie, jak gangrena na zdrowym ciele Ziemi. Chociaż z drugiej strony, jak na to wszystko patrzę, to nam nie potrzebny żaden meteoryt, my sami dla siebie jesteśmy katastrofą.

nie zesraj się
Zgłoś
kukabura909 2023-07-13, 13:00 9
Pawehan napisał/a:

nie zesraj się

już się zesrałem
Zgłoś
ra0mir 2023-07-13, 13:41 10
Takie fajne ruchadelko zajebać, szkoda.

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Budrys2000 2023-07-13, 13:56 2
Brazilian lifestyle

Zgłoś
Yolanda 2023-07-13, 14:08 1
ibrahim napisał/a:

zdrowym

ibrahim napisał/a:

Zapomiałeś dodać:
"Ja nie o takie Polskie walczyłem"
Zgłoś
mamurra 2023-07-13, 14:31 2
ibrahim napisał/a:

To kiedy była ostatnia taka katastrofa, która przyszła z kosmosu i wymiotła wszelkie życie na Ziemi? Za panowania Kazimierza Wielkiego czy później?
Zgłoś
vladpalovnick 2023-07-13, 14:59 1
ra0mir napisał/a:

Takie fajne ruchadelko zajebać, szkoda.

A niby w czym to przeszkadza?
Zgłoś
MysteryMan 2023-07-13, 15:04 2
ibrahim napisał/a:

Skoro masz o sobie takie zdanie to wiesz co masz zrobić :p
Zgłoś
Tassadar 2023-07-13, 15:55 3
kukabura909 napisał/a:

już się zesrałem

Zawsze się znajdzie debil generalizujący dla atencji. Dorośnie to zrozumie, życie to nonsens o ile nie masz swojego celu lub ktoś Ci go nie nada. Ewentualnie pojawiają się kwestie wiary. Cała reszta życia na ziemi to coś bliżej piekła.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
x................9 2023-07-13, 17:19
ibrahim napisał/a:

Zapomniałeś o porównaniu do wirusa.
Zgłoś
danielusx25 2023-07-13, 17:20 3
dorwało bydło broń i strzelają jak do kaczek powinien ich ktos zato dorwać i spaić żywcem na stosie
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-13, 17:36 2
Też wcale mnie nie przekonała tymi wyjaśnieniami
Miło dla odmiany zobaczyć, że gangusy stosują parytety
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów