Szczęściarz w ostatniej chwili oddał piwo do potrzymania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szczęściarz w ostatniej chwili oddał piwo do potrzymania
Niech się cymbał cieszy, że sobie karku nie skręcił.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Kiedyś miałem identyczna sytuacje, wracałem z kumplem do ośrodka turystycznego gdzie odbywalem praktyki, było już dość ciemno więc żeby zdążyć zanim opiekun będzie sprawdzał obecność to zaczęliśmy biec, ni h*ja tego łańcucha nie było widać i w tym samym momencie oboje salto w przód. Cieszę się że nie musiałem zębów zbierać z chodnika
PoyeB napisał/a:
Kiedyś miałem identyczna sytuacje, wracałem z kumplem do ośrodka turystycznego gdzie odbywalem praktyki, było już dość ciemno więc żeby zdążyć zanim opiekun będzie sprawdzał obecność to zaczęliśmy biec, ni h*ja tego łańcucha nie było widać i w tym samym momencie oboje salto w przód. Cieszę się że nie musiałem zębów zbierać z chodnika
Dziękujemy za tak wspaniałą historię, będę opowiadać ją dzieciom i wnukom. Ho, ho, ho
PoyeB napisał/a:
A piwo rozlałeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów