📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
A potem pochwalą się innym kumplom gimbusom:
"Mówię ci, aż mokro miała "
"Mówię ci, aż mokro miała "
To tak się teraz bajeruje dupeczki żeby poruchać...?
Ot kurwa prawdziwy i wartościowy materiał na sadola. No ja niby mam w sucharach i tylko jeden temat ale coś mi się zdaje, że ten filmik to już przesada. Nie wiem co to za debile z filmu ale dla ludzkości będzie lepiej jak się zastrzelą
Ps. ten komentarz nie zawiera ani grama nienawiści. Ma ukryty przekaz podprogowy nakazujący czcić kotki.
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ps. ten komentarz nie zawiera ani grama nienawiści. Ma ukryty przekaz podprogowy nakazujący czcić kotki.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
gentlemani "masz telefon" przyp. żeby się nie zamoczył, bo kasę by trzeba było oddawać
ale żeby tak dziewka bez kutasa...
od zawsze zastanawia mnie po kiego chuja kobiety/dziewczyny dra morde za kazdym razem kiedy tylko sie da, ale jakos nigdy nie dane bylo mi zglebic tej tajemnicy, moze mnie ktos oswieci? Latwiej sie wpada do wody drac ryja? Jak sie wychodzi i popiskuje to szybciej sie schnie? 5 razy w ciagu 10 sekund. A krotkiego piskniecia po wyjsciu to juz w ogole nie rozumiem. To jakis system logowania obecnosci w zbiorniku wodnym?
Ona jeszcze sie z tego cieszy, ale drze jape mimo to. Ja pierdole.
Gratulację gimbusom, że chociaż się zapytali czy ma telefon, żeby nie rozjebać... Widać przynajmniej jakieś poszanowanie dla własności...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów