Dostaje się bęcki. Kalifat francuski
Dostaje się bęcki. Kalifat francuski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
btw. abyście się nie spuszczali ***** *** , i kaczora (taki sam chłam jak pozostałe bydło w sejmie ,które razem wybraliśmy)
tak by było jakbyśmy mieli SLD i PO przy władzy przez ostatnie 8 lat , swoją drogą polityka migracyjna tego kraju prawdopoodnie doprowadzi do czegos podobnego za 10-15 lat u nas,
btw. abyście się nie spuszczali ***** *** , i kaczora (taki sam chłam jak pozostałe bydło w sejmie ,które razem wybraliśmy)
dobrze że za 10-15 lat juz bedę w parku sztywnych,niech się młodsi martwia bo ja mam na to wywalone
dobrze że za 10-15 lat juz bedę w parku sztywnych,niech się młodsi martwia bo ja mam na to wywalone
typowe myślenie dziadka, który pochwala trzynastki, czternastki i inne socjale od PiSu.
"Chuj mnie obchodzi że dzieci będą spłacały mój dług. Ważne, że mi dają teraz."
tak by było jakbyśmy mieli SLD i PO przy władzy przez ostatnie 8 lat , swoją drogą polityka migracyjna tego kraju prawdopoodnie doprowadzi do czegos podobnego za 10-15 lat u nas,
mówisz że jakby dłużej Peło byłoby u władzy to wczoraj w półfinale grała by Polska z Ukrainą? Przecież to zwykła bójka po wczorajszym meczu Francji z Marokiem
typowe myślenie dziadka, który pochwala trzynastki, czternastki i inne socjale od PiSu.
Wy tam w Krakowie, to naprawdę jesteście upośledzeni od tego smogu. Dlaczego insynuujesz gościowi rok starszemu od Ciebie, że jest dziadkiem pisowcem?
jesteś szajbnięty czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Bardzo dobrze, napierdalać lewaków. Za taką Francją głosował to niech się teraz ubogaca kulturowo.
a skąd wiesz ze akurat on głosował i ze jest lewakiem? to tak samo jakby powiedzieć ze każdy POLAK chce ukraincow w PL
a skąd wiesz ze akurat on głosował i ze jest lewakiem? to tak samo jakby powiedzieć ze każdy POLAK chce ukraincow w PL
Grunt, że ludzie boleśnie zderzają się z konsekwencjami "myśli" lewackiej. Prawdopodobnie Francja wyjdzie z tej choroby dużo szybciej niż my. U nas dopieprzają opłaty na piece, samochody, autostrady... zanim ludzie zorientują się kto ich dyma jeszcze ze dwie kadencje będą głosować na tych zjebów, tyle że to będzie już Schwabowy 2030 i wszyscy będziemy pozamykani w gettach.
Przynajmniej byłaby poprawność polityczna, PO i SLD to najlepsze partie polityczne jakie są możliwe. Za czasów PO i SLD nie było afer, tylko same sukcesy. A pisiory to przede wszystkim średniowiecze, kościół, prawactwo, patrioci w tymi biało czerwonymi szmatami
Tzw. Odpowiedzialność zbiorowa. U nas też te ogarnięte 5% ponosi konsekwencje wyborów bezkrytyczno-bezmózgich 95% społeczeństwa.
Takich cweli jak ty, powinno się wieszać na latarniach.
Ale najpierw napierdalać tak długo aż gówno z krwią zacznie lecieć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów