Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jednak głupi naród...
To po prostu kacapy - stan umysłu.
P.s Kacap - wszystko na wschód od Buga.
To po prostu kacapy - stan umysłu.
P.s Kacap - wszystko na wschód od Buga.
Och wy przedstawiciele "mądrego narodu", którzy na zmianą wybierają ciągle tych samych dupków do władz, i ciągle zdziwieni aferami, bezkarnością, nepotyzmem i korupcją.
I jak to było, "którzy robią amerykanom laskę za darmo".
Brawo wy, kurwa.
Och wy przedstawiciele "mądrego narodu", którzy na zmianą wybierają ciągle tych samych dupków do władz, i ciągle zdziwieni aferami, bezkarnością, nepotyzmem i korupcją.
I jak to było, "którzy robią amerykanom laskę za darmo".
Brawo wy, kurwa.
Och, przedstawicielu kacapskiego kraju mlekiem i miodem płynącym, bez afer, bez zamordyzmu i miłującego pokój i dobro na Ziemi
Nie, i to z dwóch powodów:to jednak głupi naród...
• słowo "naród" ma zastosowanie wyłącznie do grupy ludzi, kacapów nie antropomorfizujmy
• kacapi to skundlone ludy różnego pochodzenia które łączy wyłącznie to że dali się podbić swołoczy z Księstwa Moskiewskiego. I stąd taka u nich zawiść do rzeczywiście istniejących narodów, np. Rusi (czyli Ukrainy); zwróćcie uwagę na słowa Putina które świadczą o tym czego innym zazdrości.
Zgodzę się tylko z tym że głupi.
Och, przedstawicielu kacapskiego kraju mlekiem i miodem płynącym, bez afer, bez zamordyzmu i miłującego pokój i dobro na Ziemi
Kolejny logik kurwa go mać.
"Jak widzę zło w naszej Polsce, to muszę być za ruskimi".
To, weź oskarż wszystkich policjantów, sędziów, prokuraturę, służby, dziennikarzy, reporterów bo swoimi śledztwami robią czarny PR Polsce co na pewno pomaga Rosji.
Wychowałeś się w Korei Północnej?
Kolejny logik kurwa go mać.
"Jak widzę zło w naszej Polsce, to muszę być za ruskimi".
To, weź oskarż wszystkich policjantów, sędziów, prokuraturę, służby, dziennikarzy, reporterów bo swoimi śledztwami robią czarny PR Polsce co na pewno pomaga Rosji.
Wychowałeś się w Korei Północnej?
Tak, a koło Jana z Dukli przemieszkałem w ubiegłym roku kilka miesięcy. Dlatego wkurwiasz mnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów