📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie trzeba daleko szukać, w Polsce było wczoraj to samo. Jazda figurowa na szosie
Ponieważ poprzedni mój post został uznany za nie wnoszący nic do tematu.(Jebnął to jebnął na chuj drążyć temat). Objaśniam co to znaczy ślisko:
Jest to przymiotnik o co najmniej dwóch znaczeniach :
-mający gładką powierzchnię nie dającą prawie zupełnie tarcia z innymi ciałami
-przen. pot. mogący stać się przyczyną kłopotów
Jest to przymiotnik o co najmniej dwóch znaczeniach :
-mający gładką powierzchnię nie dającą prawie zupełnie tarcia z innymi ciałami
-przen. pot. mogący stać się przyczyną kłopotów
Dobry skill kierowcy nagrywającego.
Przez boczną szybę między samochodami wypadł ratownik medyczny. 29l. Zginął na miejscu.
Nie znasz dnia ani godziny, to jest kurwa najgorsze.....
mi się wydaje że kierowca tego busa chyba wyleciał z auta ale mogę się mylić jestem upalony i tak dziwne że daję radę to napisać
@up bo pić i palić to trza umić.
@rafmike
taka ciekawostka , ten bus to karetka pogotowia na Ukrainie
taka ciekawostka , ten bus to karetka pogotowia na Ukrainie
Brawo dla kierowcy, gdyby kierowała baba to pewnie jeszcze wjebała by w nich
Psychopathic_fucker napisał/a:
Ładnie jebnął
piwo za ł na końcu, ostatnio tak rzadko spotykane...
Ale bym się wkurwił jakby we mnie tak przyjebał !!! Cały dzień zmarnowany po czymś takim.
lizaczek1986 napisał/a:
piwo za ł na końcu, ostatnio tak rzadko spotykane...
Wielka litera z przodu również...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów