A więc tak, samotrna matka wychowująca dziecko chore na afektywne zaburzenie dwubiegunowe, potrzebowała pilnie transportu z Manacapuru do Manaus po leki dla chorego syna. Z Manacapuru do Manaus jest jakieś 80 kilometrów, kobieta na starcie powiedziała, że nie ma takich pieniędzy, aby opłacić kurs w obie strony. Taksówkarz doskonale zinterpretował jej słowa, a ta, zamiast okazać wdzięczność, zrobiła gównoburzę, w wyniku której kierowca został już zwolniony z pracy, a grożą mu jeszcze jakieś zarzuty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake Taxi
GardzeWam1 napisał/a:
Znająć Manaus za 2 tygodnie taksówkarz popełni samobójstwo poprzez dekapitacje i podpalenie.
Tylko w tytule będzie że gwałciciel, i wszyscy będą szczęśliwi że sprawiedliwości stało się zadość
Męczy mnie jakieś dziadostwo i wysyła takie e-maile.
Jak myślicie też zrobić jej sprawę o molestowanie za składanie takich propozycji?
Jak myślicie też zrobić jej sprawę o molestowanie za składanie takich propozycji?
Ale kurwa. Chore dziecko ma to myśli że każdy ma ja wozić na krzywy ryj?
Zaproponowała uczciwa transakcje i złamała umowe.
Chłop miał pomacac cipkę i za to ja zawieźć. Uczciwa transakcja a ta zrobiła smród.
Zaproponowała uczciwa transakcje i złamała umowe.
Chłop miał pomacac cipkę i za to ja zawieźć. Uczciwa transakcja a ta zrobiła smród.
Ja bym na jego miejscu żądał zapłaty z góry, a telefon, ciuchy i bambetle kazał zostawić w samochodzie. Powinien być bardziej doświadczony życiowo z uwagi na to w jakim kraju mieszka i jaką ma pracę. Jego Wina
DzidaZawodnik napisał/a:
No i co kurwa z tego, że ma chore dziecko? Znowu to pedalskie granie na emocjach dla lewackich niedorozwojów i niestabilnych kobiet?
Zwykła dziwka a do tego oszustka i medialny kurwiszon, która dla sławy i jazdy na gapę rujnuje szarym ludziom zycie.
Dodając do tego, to że nie potrafi zadbać o dziecko, ani nie ma nikogo kto by jej pomógł, świadczy tylko o tym, że najprawdopodobniej ma tak parszywy charakter, że nikt nie chce się z nią zadawać.
Już se nie dodawaj lewaku pisowski, to wasza patola (karyny z prawilnymi sebixami) pierwsza rzuciła sie na 500+. Rób z logiki kurwe, a logika zrobi kurwę z ciebie jabać was lewackich piesków żydowskiego pisu prądem!
Mógł zostać księdzem mógłby macać kogo by chciał i ile by chciał i co najwyżej by mu rewiry zmieni.
Jebany zboczeniec. Prawidłowo. Jeszcze wsadzić za molestowanie
AlexLovesRoses napisał/a:
Jebany zboczeniec. Prawidłowo. Jeszcze wsadzić za molestowanie
Haha z jednej strony smuci z drugiej bawi podeście sporej części nowego pokolenia lgbtagd mianowicie 2 pedałów zapina się dupsko ahh to jest miłość wy homofoby!
dorośli ludzie przebierają się za zwierzęta liżąc się po dupach - każdy ma prawo być kim się czuje wy nietolerancyjne zjeby!
Chłop za początkowym przyzwoleniem zabiera się do rzeczy jak każdy facet z kobietą- wsadzić za molestowanie ! Ona- no no no On-cofa rękę nie pcha dalej nachalnie mimo że ewidentnie film wyrwany z kontekstu, raczej świadczy mimo wszystko na jego korzyść po co to nagrywała? W obronie? Jako dowód -on jej nie zgwałcił żebyś nazywał go zboczeńcem chyba nie byłeś jeszcze z dziewczyną bo to działa w obie strony one też lubią sobie pomacać i nie życzę ci jak już zdobędziesz tą kolejną bazę byś trafił na fałszywe oskarżenia w tej sferze bo same oskarżenia wystarczą znam
To ona powinna mieć proces o zniesławienie publikowanie jego wizerunku, stracił pracę przez to że wizerunek firmy też by ucierpiał wątpię jednak by sprawa nawet trafiła do sądu ale chuj tam wie, większość tego typu spraw to klasyk kobiety bez pieniędzy z chorym dzieckiem która w desperacji szuka łatwej kasy a nie żadnego zadość uczynienia.
DzidaZawodnik napisał/a:
No i co kurwa z tego, że ma chore dziecko? Znowu to pedalskie granie na emocjach dla lewackich niedorozwojów i niestabilnych kobiet?
Prawicowcy chcą rodzic niedorozwoje, a granie na emocjach to prawicowa inteligencka Bóg, Honor, ojczyzniana elita 500+ akurat u nas w kraju stosuje.
Chuj z lewakami. Ale prawica w tym kraju to stan umysłu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów