📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"...." Brakuje mi jednego z Sępów na tym rysunku
EEE co to... Stop cenzurze... kto skasował wypowiedzi...
EEE co to... Stop cenzurze... kto skasował wypowiedzi...
niestety ktoś skasował posty które były przed moim... także bez komentarza dalszego Aex
Dla wszystkich niekumatych na rysunku są sępy. Jeśli dalej nie czaicie o co chodzi to jedynie co wam zostaje to odwiedzić panią od przyrody i zapytać się czym żywią się sępy.
Tłumaczę! Na obrazku są sępy. A jak wiadomo żywią się one padliną. Jeden z nich się pośpieszył i zaczął spożywać ciało kolegi sępa przed zakończeniem uroczystości pogrzebowych. Gdy zrozumiał swój błąd(najprawdopodobniej ksiądz chrząknął w sposób znaczący) zapytał się: Za wcześnie?(Too Soon?).
zawiedziony wzrok głodnego sępa jest bezcenny ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów