📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Musza być tam wyjątkowo wqrwiający pedalarze, jak już miny na nich wkopują
W tym konkretnym przypadku, był to dar z niebios...
Nie oszukujmy się, mamy III WW.
Geraldinio napisał/a:
ale że co, za mocno opony napompował
Tak, zdecydowanie przepompował. W dodatku, zamiast powietrza, użył czystego wodoru...
Zawsze mu powtarzali, że jest wyjebany w kosmos.
A mi to zajebiście ich szkoda. Z domów, które zajmowali tysiące lat ich wywalają, rakiety na łeb spuszczają i to wszystko bezkarnie.
Wyobraźcie sobie, giną wam dzieci w takim ataku, a wy uja zrobić możecie, co najwyżej porzucać sobie kamieniami z procy przez płot
Wyobraźcie sobie, giną wam dzieci w takim ataku, a wy uja zrobić możecie, co najwyżej porzucać sobie kamieniami z procy przez płot
Pepewatch napisał/a:
A mi to zajebiście ich szkoda. Z domów, które zajmowali tysiące lat ich wywalają, rakiety na łeb spuszczają i to wszystko bezkarnie.
Akurat Palestyńczycy sami napierdalają rakietami, więc bez przesady.
mwaski napisał/a:
Akurat Palestyńczycy sami napierdalają rakietami, więc bez przesady.
No nie wiem, coś trochę śmierdząca sprawa z tymi rakietami ze strony Palestyńskiej, skąd je biorą? Jakieś tam czasami lecą, ale wiadomo uja zdziałają bo jest iron dome. Czy to nie przypadkiem podpucha, żeby pretekst mieli Izraelczycy i żeby te ich naloty jakoś własnym ludziom wytłumaczyć?
Pepewatch napisał/a:
No nie wiem, coś trochę śmierdząca sprawa z tymi rakietami ze strony Palestyńskiej, skąd je biorą? Jakieś tam czasami lecą, ale wiadomo uja zdziałają bo jest iron dome. Czy to nie przypadkiem podpucha, żeby pretekst mieli Izraelczycy i żeby te ich naloty jakoś własnym ludziom wytłumaczyć?
Nie, m.in. Iran i Jordania ich dozbrajają, co zostało już wielokrotnie udowodnione, dlatego kraje te mają międzynarodowe sankcje. Nie żebym bronił żydów, ale trzymajmy się faktów, a nie teorii spiskowych.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów