Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W kielonku jest ciecz (woda?) i wrzuca tam jakieś gówno, co mega-hiper szybko materializuje się w laskę faraona.
Tę drugą linijkę ktoś musi wyjaśnić, ale chociaż początek opowieści zacząłem
Sadyzm w czystej postaci.
Gdzies tak mniej więcej na poziomie Twojego komentarza właśnie.
Niestety, ale po minie blondyny widać, że to jest ustawione.
Ustawione jak wybory w Korei płn. 102%/100 głosujących
Gdzies tak mniej więcej na poziomie Twojego komentarza właśnie.
czy wiecie, ze plastikowe slomki mozna recyclingowac a tych "eko" papierowych, z ktorych napoj smakoje jak gowno - nie mozna? Wiecie, ze wiecej trzeba naszkodzic srodowisku by wyprodukowac slomki "eko" niz slomki plastikowe?
Jak jakis zjebany ekolog zacznie sie wymadrzac to mu pierdolnijcie w glupi leb.
a jesli chodzi o slomki...
czy wiecie, ze plastikowe slomki mozna recyclingowac a tych "eko" papierowych, z ktorych napoj smakoje jak gowno - nie mozna? Wiecie, ze wiecej trzeba naszkodzic srodowisku by wyprodukowac slomki "eko" niz slomki plastikowe?
Jak jakis zjebany ekolog zacznie sie wymadrzac to mu pierdolnijcie w glupi leb.
Teraz powiedz mi ile tych plastikowych słomek trafi do recyklingu? 10%? Naszkodzić środowisku, żeby wyprodukować papier? Ściąć drzewo i na jego miejsce posadzić 10 nowych. Faktycznie, szkoda w chuj. Fabryki celulozowe są mniej szkodliwe niż te z tworzywami sztucznymi, dane dostępne w necie, można sprawdzić. Nie muszę chyba dodawać ile się rozkłada plastik a ile papier w normalnych warunkach?
To jak już doszliśmy do tego kto tu jest zjebany, to sam sobie pierdolniesz w ten głupi łeb, czy podasz adres?
Teraz powiedz mi ile tych plastikowych słomek trafi do recyklingu? 10%? Naszkodzić środowisku, żeby wyprodukować papier? Ściąć drzewo i na jego miejsce posadzić 10 nowych. Faktycznie, szkoda w ch*j. Fabryki celulozowe są mniej szkodliwe niż te z tworzywami sztucznymi, dane dostępne w necie, można sprawdzić. Nie muszę chyba dodawać ile się rozkłada plastik a ile papier w normalnych warunkach?
To jak już doszliśmy do tego kto tu jest zj***ny, to sam sobie pie**olniesz w ten głupi łeb, czy podasz adres?
Jakim sposobem na miejscu 1 drzewa zamierzasz zmieścić 10?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów