Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P.S Zastanawia mnie zawsze że w tej Brazylii, odpowiednie deski, sa chyba prewencyjnie rozkładane na każdym rogu ulicy... U nas ze świecą w ręku desek szukać.
Panowie sztacheciarze uratowali kobiecie życie, brawo !
P.S Zastanawia mnie zawsze że w tej Brazylii, odpowiednie deski, sa chyba prewencyjnie rozkładane na każdym rogu ulicy... U nas ze świecą w ręku desek szukać.
Też mnie to kurwa zawsze dziwi ale w sumie z drugiej strony jak to kraj który wiecznie jest rozkradany po przez władze jak i aktywne mafie.
Możliwe że to kraj który jest wiecznie w trakcie budowy
Z czego oni tam te deski mają, z balsy?
Pewnie sztachety z gównodrewna z gównopłotu kupionego w promocji w lokalnej gównoramie.
Lol. A moze jednak typiarka vos odwalila porzadnego? Bialerycerzyki w akcji. Zadnego zastanowienia sie nad powodem. Rozumiem ze zabijac nie wolno ale w akcjach z kobietami nie mam watpliwosci ze srogo sobie zasluzyla.
Dokładnie o tym samym pomyślałem. Wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy, że często takie rzeczy są robione w afekcie. Wyobraźcie sobie sytuacje np. że gość harował, miał ogromną miłość (nie wiedział, że był oszukiwany), aż tu nagle przyłapał ją np. na zdradzie, gdzie on całe życie podporządkowywał w związek i wydawało mi się, że ta druga osoba też to robi. I działa to w drugą stronę. Może Wam się wydawać, że można to olać, ale to są sprawy ponad możliwość oceniania na sucho. Zmarnowane lata, poczucie wykorzystania, odebranie sensu życia w ułamku sekundy.... Musicie nie mieć empatii, żeby tego nie umieć zrozumieć.
I tłumaczenie, że "dobrze, że wyszło jaka jest i to ona jest szmatą" to nie jest dobre tłumaczenie. To nic nie zmienia.
Panowie sztacheciarze uratowali kobiecie życie, brawo !
I zawsze mnie rozpierdala jak łamią się w trakcie na milion części.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów