Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciężko gościa siedzącego i oglądającego kozy w necie nazwać pracownikiem.
A to mało takich siedzi wszędzie? To nie pierwszy który się w robocie opierdala.
P.S. Tak widzę wszystkich "współczesnych mężczyzn" z brodą "na drwala", z których większość młotka w ręku nie miała, nie mówiąc o siekierze.
Kurwa, jebana brodata pizda zza biurka. Jego ziomek walczy sam na 5, z czego jeden ma tasak, broni się dobrą minutę, a ten gorzej niż baba, siedzi i sra w gacie... Ja pierdolę, postawiłby się, to mieliby jakieś szanse, widząc poziom napastników. Ma pod ręką krzesło, tamci też krzesłem napierdlają, więc się da. I na koniec spierdala...
P.S. Tak widzę wszystkich "współczesnych mężczyzn" z brodą "na drwala", z których większość młotka w ręku nie miała, nie mówiąc o siekierze.
Z drugiej strony dlaczego ma ryzykować własne życie dla typka, który może ma coś za uszami? Może tamten nie jest gangusem i ma wyjebane, że drugi sobie dorabia na boku i w problemy z tego wynikające.
Rozumiem jakby zostali zaatakowani po prostu a tutaj ewidentnie przyszły chłopy wymierzyć sprawiedliwość.
P.S. jakby do mojego byłego szefa tak wpadli to sam pomagałbym napastnikom
Kurwa, jebana brodata pizda zza biurka. Jego ziomek walczy sam na 5, z czego jeden ma tasak, broni się dobrą minutę, a ten gorzej niż baba, siedzi i sra w gacie... Ja pierdolę, postawiłby się, to mieliby jakieś szanse, widząc poziom napastników. Ma pod ręką krzesło, tamci też krzesłem napierdlają, więc się da. I na koniec spierdala...
o sytuacji z filmu nie wiadomo nic, ale o tobie wiemy już całkiem sporo. a teraz zgol ten koper, synku
Tak kurwa sam na 5 to nic, ale gdyby było 2 na 5 to mieliby szanse. Ty gościu widziałeś co sie dzieje na tym filmie? Jebniety jestes czy jak? We dwoch by doatali w pizde, pewnie jeszcze nigdy w nią nie dostałeś skoro nadal jestes taki kurwa odwazny. Wyjdz zza biurka jełopie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów