18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Zaatakowany...
Szamil Basajew • 2009-07-13, 16:04
... Tede

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
luki24 2009-07-13, 17:12 20
gdyby nie ochrona dostałby po mordzie. I dobrze.

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
K................7 2009-07-13, 17:22 1
Szkoda że nie go nie obił.
Zgłoś
DMN 2009-07-13, 18:02 2
grubas nie wiedział co sie dzieje, teraz bedzie wiedzial, ze trzeba uwazac o czym sie nawija
Zgłoś
TwiceNightly 2009-07-13, 18:25 1
Następne zawistne frajerstwo, które nie potrafi docenić wkładu TDFa w krajowy hh.. Jeszcze brakuje mi tutaj : sprzedał się frajer itd.
Zgłoś
B................k 2009-07-13, 18:37
krzyk dziewczyn w tle jak by Majlek umierał ];>
Zgłoś
erniii 2009-07-13, 19:15 6
sprzedał się frajer itd.
Zgłoś
xyz893 2009-07-13, 19:26 13
Tede to kundel żałujący że nie urodził się czarnym
Zgłoś
lekto 2009-07-13, 20:06 1
Szkoda że noża nie miał... ale mówi się trudno i płynie się dalej, płynie, płynie...
Zgłoś
m................u 2009-07-13, 23:00 1
Może chciał mu pomóc bujać się jak czarnuch, tylko sznura zapomniał.
Zgłoś
b................u 2009-07-14, 0:30 1
chuja wiecie o Jacku . Uważacie , że skoro ma więcej kasy od was , to jest gorszy , frajer itp nie ? Cuż , zazdrość boli , trudno . Tak na prawdę jego wkład w polską muzyke jest ogromny. Poczytajcie chociażby fiuty z jakiek wytwórni jest duża ilość "wyjebanych płyt , ziooom z ulicy bez matki"... Tak kurwa , wielkie joł ... Jesteście po prostu zazdrośni , że zarobił ogromny hajs na tym co robi i lubi . Gdyby nie on , to polska scena hip-hopowa byłaby o połowe uboższa . Tyle . Nie pozdrawiam .
Zgłoś
erniii 2009-07-14, 0:41 3
powiedz mi tepy populisto jaki mial wklad w polski hip hop?
powiedz jaki mial wklad w polski andergrand?
Niech spierdala do tego swojego TVN turbo i wylizuje chromowane felgi jak go to tak jara. A Ty siedz cicho, bo na google nie przeczytasz kto jaki mial wklad w polski rap, bo tego nie da sie powiedziec. Nie byloby tede to bylby inny, taka kolej rzeczy na calym swiecie. Osobiscie bardzo mi jest przykro ze jest on az tak "znany" bo dla mnie robi straszne gówno.
Nie chce mi sie bardziej rozpisywac bo pewnie u Ciebie na polce stoi sam Tede(o ile w ogole cos stoi) a w szafie wisza PLNY. Siedz w tym swoim sztucznym swiecie niziołku.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2009-07-14, 0:44 9
Kostrzewski, Kupczyk, Piekarczyk, Tytus, Peter, Lipa. To oni mieli i mają wpływ na polską muzykę Ty plastikomóżdżku z góry...
hip i hop to nie muzyka zakuty łbie!

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
.................. 2009-07-14, 6:26
kicolek, erniii, na tym poprzestańcie.
Zgłoś
TwiceNightly 2009-07-14, 8:26
Zajebisty poziom reprezentujecie. Zmieszacie z gównem aż wam pała stanie - o, to dopiero jesteście z siebie dumni. Banda kretynów i tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów