📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A później będzie news w faktach, że dyspozytor w elektrowni w Warszawie popełnił samobójstwo bo go ktoś do wyłączenia oświetlenia przymusił przez telefon a on nie wiedział, że tak nie można postępować.
lasyk napisał/a:
Up@ Na początek nakręć mamę z tatą w sypialni.
kolejnemu dziecku się humorek świąteczny wkręcił i chce pokazać swoją zajebistość internetową? nie rozumiem, dlaczego poleciałeś na rodziców? problemy życiowe masz? idź, skocz z mostu albo nie wiem, line wytrzymałą załatw... to co napisałeś wcale nie było śmieszne, wręcz Ż.E.N.U.J.Ą.C.E. . .
@lasyk
szkoda, że twoich rodziców nikt nie powstrzymał przed zabawą w sypialni.
szkoda, że twoich rodziców nikt nie powstrzymał przed zabawą w sypialni.
Jebany socjopata
Skowu napisał/a:
kolejnemu dziecku się humorek świąteczny wkręcił i chce pokazać swoją zajebistość internetową? nie rozumiem, dlaczego poleciałeś na rodziców? problemy życiowe masz? idź, skocz z mostu albo nie wiem, line wytrzymałą załatw... to co napisałeś wcale nie było śmieszne, wręcz Ż.E.N.U.J.Ą.C.E. . .
Ty też jesteś żenujący. to sadistic, nie nasza klasa. Karp ci w dupe na święta
I znowu 2 pajace kłócą się o chuj wie co. Mam nadzieję, że mieści wam się cała choinka w dupska że tak sracie na siebie.
A filmik zacny.
A filmik zacny.
#up
nie sądzę by w tej sytuacji Skowu był pajacem -.- też pewnie byś nie zostawił obojętnie takiego dziecinnego komentarza jakim poszczycił się lasyk.
Chuj tam, wesołych świąt
nie sądzę by w tej sytuacji Skowu był pajacem -.- też pewnie byś nie zostawił obojętnie takiego dziecinnego komentarza jakim poszczycił się lasyk.
Chuj tam, wesołych świąt
@UP:
Nie jest, ale... emmm... miałem na myśli całą sytuację, że w sumie miałbym to w dupie a on mu jeszcze odpowiadał.
Nie jest, ale... emmm... miałem na myśli całą sytuację, że w sumie miałbym to w dupie a on mu jeszcze odpowiadał.
bijcie SIĘ!!!
Skowu napisał/a:
Hehe spiął dupę jakby nie wiedział, że właśnie z komentowania kwejka przełączył się na sadola. Co za przychlast.
Dobre nie wiem w jaki sposób tak się synchronizował z tym wygaszaniem, być może to światełko gaśnie i się zaświeca co jakiś czas ale piwko daje!!!
Ogólnie to jazda po rodzicach to jest dopiero gimnazjalny chwyt i pokazanie jakim się jest przychlastem. Nie wiem do jakich szkół wy chodziliście/chodzicie, ale u mnie za pojazd po rodzicach, siostrze, babce bez skrupułów lało się w mordę i butowało (co było w każdych innych warunkach, to butowanie, traktowane jako zachowanie poniżej godności). Cóż, teraz takie pizdowate pokolenia są, że kozak w necie cipa w świecie. No i zagadka wszystkich netowych hejterów rozwikłana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów