wyrwę go
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
chyba nie lubi dentysty
Jakby u nas opieka dentystyczna też tyle kosztowała to była by masa takich filmików w necie Sądze że nawet borowanie wiertarką z udarem by się znalazło
=CAMEL= napisał/a:
Jakby u nas opieka dentystyczna też tyle kosztowała to była by masa takich filmików w necie Sądze że nawet borowanie wiertarką z udarem by się znalazło
A nasza opieka jest tania? Pójdziesz z bólem to ci dentysta znajdzie 5 ubytków
@darth_satan
No przecież on ułamał ścianke tego zęba i tylko kawałek go wyjął, nic z dziąsła mu nie wyszło
No przecież on ułamał ścianke tego zęba i tylko kawałek go wyjął, nic z dziąsła mu nie wyszło
up up: dokładnie korzeń został i bez wizyty u specjalisty się nie obejdzie, ps. tez tak wyrwałem to wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów