📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
od dawna wiadomo, że cola to świetny odrdzewiacz
szkoda, że już nie dodają koki, byłbym pierwszym dużym konsumentem
szkoda, że już nie dodają koki, byłbym pierwszym dużym konsumentem
Kiedyś jak byłem mały ta bajka też chodziła po świecie bo o czymś takim jak internet nie słyszano i wtedy wrzuciłem jednego z ostatnich mleczaków do coca coli na tydzień. O dziwo nie wyglądał tak, był tylko bardziej żółty - nie zrobił się ani miękki ani nadtrawiony. Na logikę kości się bardzo wolno rozkładają, a prawdopodobnie tylko i wyłącznie pod wpływem obróbki termicznej lub środków chemicznych. Cocacola ma takie same zdolności trawiące co woda.
@up - potwierdzam ! moczę własne zęby od 20 lat w coli i innych napojach podobnych i nic. Zęby zdrowe... prędzej żołądek rozwalę cukrem z coli niż zęby.
zacznijmy od tego że polska cola, a ta zagranicą to dwie różne rzeczy
w coca-coli jest (a przynajmniej był) pewien znikomy % kwasu fosforowego, więc jest możliwość zagęszczenia w/w i otrzymamy taki efekt...
i też co innego gdy pijemy cole, wtedy ma ona kontakt z zębami przez pare sekund, a co innego gdy moczymy 2 dni nonstop
w coca-coli jest (a przynajmniej był) pewien znikomy % kwasu fosforowego, więc jest możliwość zagęszczenia w/w i otrzymamy taki efekt...
i też co innego gdy pijemy cole, wtedy ma ona kontakt z zębami przez pare sekund, a co innego gdy moczymy 2 dni nonstop
Ciekawostka. Policja w paru stanach USA wozi ze sobą kilka galonów coca-coli która doskonale służy do zmywania krwi z jezdni.
trzeba być debilem żeby łyk coli trzymać w pysku przez 24 godziny
Zwykłe zabarwienie karmelem. Spójrz do składu swojej "zdrowej" margaryny w lodówce.
Kurwa colą zmywać krew z asfaltu i co jeszcze, uryną czyszczą szyby ogarnij się i nie pisz pierdół chyba ze w dzieciństwie żeś się opowieści z krypty naoglądał.
Co do zagęszczanie to dobrze by było gdyby w górnej partii twojego ciała nastąpiło zagęszczenie zakończeń nerwowych, ale myślę że kiedyś się to stanie, przynajmniej mam nadzieję. Powiedzmy, że "zagęścimy" sobie kwas octowy do takiego poziomu, że zamiast octu będzie żrącą cieczą i wtedy też można eksperymentować, albo wiem jeżeli koleś miał cole to wyekstrahował z całej ciężarówki sam kwas fosforowy znajdujący się w znikomej ilości a potem taplał w nim zęby. To tak jak ten joke z mountain dew perhydrolem i chyba sodą oczyszczoną.
Co do zagęszczanie to dobrze by było gdyby w górnej partii twojego ciała nastąpiło zagęszczenie zakończeń nerwowych, ale myślę że kiedyś się to stanie, przynajmniej mam nadzieję. Powiedzmy, że "zagęścimy" sobie kwas octowy do takiego poziomu, że zamiast octu będzie żrącą cieczą i wtedy też można eksperymentować, albo wiem jeżeli koleś miał cole to wyekstrahował z całej ciężarówki sam kwas fosforowy znajdujący się w znikomej ilości a potem taplał w nim zęby. To tak jak ten joke z mountain dew perhydrolem i chyba sodą oczyszczoną.
Rozumiem że jak pijesz Coca-Colę to trzymasz ją w ryju przez 12 godzin?
@Kapral Poproszek
Ja także słyszałem, że w jakimś stanie w USA policja dostaję za darmo coca-cole gdy są jakieś śmiertelne wypadki i trzeba zmyć krew z jezdni.
Ja także słyszałem, że w jakimś stanie w USA policja dostaję za darmo coca-cole gdy są jakieś śmiertelne wypadki i trzeba zmyć krew z jezdni.
No niszczy zęby,nie trzymajcie cocacoli 48 godzin w ustach!Nigdy!
Nieprawda, WD40 nie da się zastąpić, bo to magiczny płyn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów