Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
też mi tak cały czas robili jak byłem mały. Potem podrosłem, to już sobie nie dawałem. Typ ma przej🤬e.
Halrnan napisał/a:
też mi tak cały czas robili jak byłem mały. Potem podrosłem, to już sobie nie dawałem. Typ ma przej🤬e.
Mordo Tobie tak robili bo Ty jesteś rudy.
Jakiegoś małego, sk🤬iałego szczura mu podrzucili to sygnał dostał jasny.
Halrnan napisał/a:
Typ ma przej🤬e.
Brednie.
To ustawka dla wyświetleń.
;>
Ale poj🤬y ten w koszuli.
Jeszcze komentujący się cieszą jakby im matka 100zl wysłała.
Żałośna społeczność.
Jeszcze komentujący się cieszą jakby im matka 100zl wysłała.
Żałośna społeczność.
Jeśli to USA, to znajdzie się jakiś adwokat, który zaskarży ZOO na milion dolców i wkrótce będą musieli zawieszać tabliczki: "zakaz dokarmiania zwierząt karłami"
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
8marca napisał/a:
Mordo Tobie tak robili bo Ty jesteś rudy.
Rudy lepszy niż czarny.

Szary_Jeleń napisał/a:
Rudy lepszy niż czarny.
Nikt nie napisał, że nie jest czarny...
Kaziu Marcinkiewicz już chwyta się każdej roboty, żeby spłacić alimenty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie