📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
kiedyś zakładało się gumki recepturki na uchwyty od szafek by dzieciak nie otwierał ich. nie wiem co jest ale dzieciaki uwielbiają otwierać drzwi i wywalać na siebie rożnego rodzaju dziwne przedmioty.
Ja bym im zajebał te gumki w pewnej chwili i nagrywał ich płacz, buahahaha!
Born in Blood and Tears you will bleed and cry in the day that you die.
Czy to ten ministerialny projekt w którym już od żłobka nauczają zakładać gumę?
Jak czytam niektóre komentarze to wyc sie chce... jeden frajer z drugim narzekają ze to Sadistic! nie przedszkole ! Jest dla was rada idz do garażu upi***ol sobie łeb piła spalinowa tylko poproś wczesniej siostre zeby puzniej wrzuciła na filmik na Harda. To wtedy bedziecie zadowoleni.... A zawsze 2 debili mniej...
@up "puzniej" dalej nawet nie czytam
@up po prostu jak mają tu trafiać takie materiały to czym sadol będzie się różnił od takiego kwejka czy innego gówna?
Orsi napisał/a:
Drogi Sadisticu...
Spoczywaj w spokoju.
Jasna cholibcia, masz racje!!
Za szybko wylałem to piwo ale ciężko się oprzeć takim wielkim głową ciszącym mord z gumy
Myślałem, że coś wyskoczy z tej szafy i je wpierdoli ale się zawiodłem ;/
to jest troling panowaie hehe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów