18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
filipczax_ck 2013-06-21, 23:39
Orsi napisał/a:

Drogi Sadisticu...
Spoczywaj w spokoju.

R.I.P
Zgłoś
hyczy 2013-06-21, 23:39 1
Tyle czekania, a w końcu żaden sobie w ryj nie strzelił.
Zgłoś
qtacz 2013-06-22, 0:08
jebane smarki obrzygane obsrane obslinionegnomy nienaidzeich zrobilbym obozy pracy dla bobasów dawałbym i mkilof jebane smarki kupy gowna pierdolone

:dzidzi:
Zgłoś
JAjkowodoRkeczykiel 2013-06-22, 0:13
Jak to się stało, że na główną trafiło do chuja?
Zgłoś
tolek993 2013-06-22, 0:14
nie no, beka w chuj... czego tu jeszcze nie wrzuca żeby mieć te pierdolone piwa?
Zgłoś
Avans 2013-06-22, 0:22
ej mialem nadzieje ze im jebnie ta gumka w lapke dostanie i zacznie ryczec jeden z drugim
przepraszam
Zgłoś
sydofix 2013-06-22, 0:49
Cały czas czekałem aż coś się któremuś stanie...

precz z komuną!
Zgłoś
RudziAxD 2013-06-22, 1:12 1
Kurwa a uśmiałam się strasznie
Śmiech dziecka jest taki prawdziwy
Zgłoś
mar_cies 2013-06-22, 7:44
tak samo sie smieje jak probuje wejsc naj****y do domu
Zgłoś
ptpraczej 2013-06-22, 11:00
od malego uczą sie zakladac gumke
Zgłoś
sadol6969 2013-06-22, 13:00
Sadistic już dawno jest tym samym co kwejk, demoty ryjbuk i jebzdzidy. Tu się robi pieniądz ludzie, otwórzcie oczy. Zobaczcie ile tu jest reklam, jak dbają o poprawność polityczną. Nie można już nazywać rzeczy po imieniu, że lewacka kurwa to lewacka kurwa, czarnuch to czarnuch, żyd to żyd, a pedał to pedał. Świat idzie do przodu a sadol razem z nim.
Zgłoś
khalifa 2013-06-22, 13:18
ładnie zajebał ryłem w 0;36
Zgłoś
kiziorish 2013-06-22, 14:46
teraz to takie gumki a potem to juz tylko skórki od pasztetowej
Zgłoś
Gruby166 2013-06-22, 16:07
Co to jest? Co to k...a jest!
Zgłoś
kusturica 2013-06-23, 12:54
kwejk? trollowanie sadola jak widac he
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów