📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebiste masz pociechy halman
Sanczer001 napisał/a:
Zajebiste masz pociechy halman
Dziecko ty wiesz co znaczy słowo „pociecha”? Polecam żebyś sobie to wygooglował bo trącasz Podlasiem.
UP:
pot. dziecko, coś ci się pomieszało i jeszcze zaczynasz od "dziecko"?
Kto wpuścił dzieci bez opieki do warsztatu?
Edit:
Aa. Pewnie ci sami co wpuścili na sadistic te dzieci komentujące nademną
Edit:
Aa. Pewnie ci sami co wpuścili na sadistic te dzieci komentujące nademną
mam_racje napisał/a:
UP:
Czyli baranie jeden tamten wiekszy baran miał na myśli, że Halman ma zajebiste dzieci. Powiedz jak to jest się z dupą na mózg zamienić bo jesteś tego pionierem.
Jak dla mnie debil napisał w kontekście „ale Halman masz uciechę”. Ale pies go i ciebie końcówką trącał.
edit
Pedał, czy upośledzony? A może upośledzony pedał?
baronturbina napisał/a:
Czyli baranie jeden tamten wiekszy baran miał na myśli, że Halman ma zajebiste dzieci. Powiedz jak to jest się z dupą na mózg zamienić bo jesteś tego pionierem.
Jak dla mnie debil napisał w kontekście „ale Halman masz uciechę”. Ale pies go i ciebie końcówką trącał.
Jesteś debilem, chodziło mu w pierwszym komencie o dzieci
kulek69 napisał/a:
Jesteś debilem, chodziło mu w pierwszym komencie o dzieci
A ty jako jego chłopak konsultowałeś to przy kolacji?pedal zawsze będzie bronił pedała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów