📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to nie benzyna tylko olej napędowy, jakby to była benzyna, ten typek skończyłby na hardzie
Wydaje mi się ze ekspolazja jest tylko wtedy kiedy kanister jest pod ciśnieniem :]. co innego opary- ale one sie paliły. więc chyba nic by mu sie nei stało.
Shady_7 napisał/a:
czemu oni palą flagę Nigerii ??
Zanim cos napizesz, sprawdz czy to prawda...
Mogl wbiec z tym do lasu.
sklej napisał/a:
@dakuz
Benzyna się zajebiście nie pali tylko jej opary się kurwa zajebiście palą...
benzyna zajebiście się pali a jej opary wybuchają
ParanoiA napisał/a:
to nie benzyna tylko olej napędowy, jakby to była benzyna, ten typek skończyłby na hardzie
w nieogrzanym oleju napędowym to możesz papierosa zgasić
@kombajn~
Aaa to dlaczego jak wrzucić zapałkę do benzyny to ona mi gaśnie? Magia? A może mnie na stacji oszukali i sprzedali wodę? A może kurde to jakiś sen...
Aaa to dlaczego jak wrzucić zapałkę do benzyny to ona mi gaśnie? Magia? A może mnie na stacji oszukali i sprzedali wodę? A może kurde to jakiś sen...
@sklej
najwyraźniej nie wiesz o czym piszesz. Wrzuciłeś zapałkę do benzyny? Nie uwierzę. Weź kanister, idź na jakąś stację, podejdź do dystrybutora z 95 albo 98 albo jakimś firmowym specyfikiem, nalej, zapłać, idź do domu, ustaw kamerę i nagraj jak wrzucasz tę zapałkę.
najwyraźniej nie wiesz o czym piszesz. Wrzuciłeś zapałkę do benzyny? Nie uwierzę. Weź kanister, idź na jakąś stację, podejdź do dystrybutora z 95 albo 98 albo jakimś firmowym specyfikiem, nalej, zapłać, idź do domu, ustaw kamerę i nagraj jak wrzucasz tę zapałkę.
Shady_7 napisał/a:
@axtxn
zanim coś napiszesz sprawdź czy poprzednik nie napisał błędnie specjalnie
Że niby miałem napisać do Ciebie, "przepraszam, czy specjalnie popełniłeś błąd żeby było śmieszniej?"
Ubaw po pachy.
kombajnbizon napisał/a:
@sklej
odsyłam do pojęcia: 'granica wybuchowości' (zarówno dolna, jak i górna)
Benzyna się zapali jeśli jest jej odpowiednie stężenie... A więc benzyna jako tak się nie zapali do tego potrzeba tlenu... Dla przykładu: aby napędzić samochód trza poruszyć tłoki, a do tego trza wybuchu w cylindrze... No więc żeby wybuch/ zapłon nastąpił paliwo czyly benzyna musi się wymieszać z tlenem i wtedy git... tak samo jest normalnie jak jest za duże stężenie benzyny to mozesz tam pochodnie wsadzić i zgaśnie ale jak sie opary zmieszają z tlenemw powietrzu do mamy ognie piekielne...
dziękuję i dobranoc
dziękuję i dobranoc
Fajnie mu to wyszło.
Różne zabawy z ogniem widziałam ale ta jest taka amatorska i pomysłowa.
Piwko ode mnie!
Różne zabawy z ogniem widziałam ale ta jest taka amatorska i pomysłowa.
Piwko ode mnie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów