📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hm, ciekawe ciekawe.
Że jeszczce nikt nie wpadł na narysowanie tak płonącego penisa widocznego z lotu ptaka.
Że jeszczce nikt nie wpadł na narysowanie tak płonącego penisa widocznego z lotu ptaka.
Zabojczy smiech, Dobrze że sie ruszał , bo moglo sie skonczyc na hardzie.
Dżizas Skotii!
Rany czego ludzie mają taki pomyślunek i nie wiem nie rozumieją może ,że benzyna się zajebiście pali...
@DaKuz: STFU, sięgnij do kieszeni i znajdź poczucie humoru. Załamiesz się tym, że gościu nie pomyślał? Fajna zabawa. Sam tak spróbuje ;]
@dakuz
Benzyna się zajebiście nie pali tylko jej opary się kurwa zajebiście palą...
Benzyna się zajebiście nie pali tylko jej opary się kurwa zajebiście palą...
Oni by go znaleźć nie mogli jakby ogień doszedł do kanistra )
ciekawe, czy można by to było uznać za zbeszczeszczenie symboli narodowych?
świetna zabawa, a co do ognistego kutasa to:
2 kanistry benzyny
pole z suchym sianem dla dodatkowej beki
zapalniczka
samolot z fotografem
zabawa byla by nieziemska xd
2 kanistry benzyny
pole z suchym sianem dla dodatkowej beki
zapalniczka
samolot z fotografem
zabawa byla by nieziemska xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów