📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda ze to nie kasztanowy, bo już by go odstrzelili.
Nie, nie dobrze. Szkoda. Byłby lepszy materiał.
Co za zjeby. Jeszcze się rzucił pod radiowóz.
Ogarnięty ten właściciel/sprzedawca ze sklepu. Wiedział, że nie wolno taserem traktować kogoś kto ma łatwopalne środki i chrzci nimi wszystko dookoła i krzyknął o tym policji. A gliniarze grzecznie go posłuchali i rozjebali autem pacjenta. Taka mało amerykańska akcja, za dużo kumatych ludzi.
Piękne użycie pojazdu jako śpb w Polszy już by sie policjant bujał z postępowaniem o uszkodzenie pojazdu
Pewnie chciał pokazać co można zrobić z wiadrem benzyny... A że stara była w piwnicy to poszedł w miasto.
Miałem nadzieję że sam się podpali na koniec, ale i tak w sumie dobrze.
Miałem nadzieję że sam się podpali na koniec, ale i tak w sumie dobrze.
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Ogarnięty ten właściciel/sprzedawca ze sklepu. Wiedział, że nie wolno taserem traktować kogoś kto ma łatwopalne środki i chrzci nimi wszystko dookoła i krzyknął o tym policji. A gliniarze grzecznie go posłuchali i rozjebali autem pacjenta. Taka mało amerykańska akcja, za dużo kumatych ludzi.
Właściwe to bardzo amerykańska. Bardzo często akcje stamtąd są top, to Europa jest jedną wielką pizdą.
Zwyrol5000 napisał/a:
Właściwe to bardzo amerykańska. Bardzo często akcje stamtąd są top, to Europa jest jedną wielką pizdą.
Pizda to ty jestes
Starszy Pan ....., Policja dziala zbyr brutalnie Bez problemu mogli go obezwladnic silowo nie bylo potrzeby uzywac samochodu
W tym przypadku jest zastanawiajace ze Policjantowi z samochodu bylo zimjo w dupe i nie chcial wyjsc z fury
Natomiast co do filmiku to zayebisty nominacja Film roku
Szkoda tylko ze kosztem zdrowua lub zycia innej osoby
W tym przypadku jest zastanawiajace ze Policjantowi z samochodu bylo zimjo w dupe i nie chcial wyjsc z fury
N0laan napisał/a:
Starszy Pan ....., Policja dziala zbyr brutalnie Bez problemu mogli go obezwladnic silowo nie bylo potrzeby uzywac samochodu
A jakby zaczął chlustac substancja na lewo i prawo próbując podpalić policjantów albo pod kurtką by miał ukrytą broń ? Bardzo dobrze.Dziadkowi nic nie będzie, biodro poskładają, policja bezpieczna.Mogli go równie dobrze odjebać więc i tak ma sporo szczęścia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów