Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeżeli chciał zostać ulubiencem sadola, to popełnił bład. Powinien wsiąść do ciężarówki zaglady i rozjechać jakiegoś "kaszojada" wtedy sadole docenili by jego czyn, a żartom nie byłoby końca.
Zamiast jednak rozjeżdżać dziecko, kopnął psa, i tego sadolowa moralność mu nie wybaczy, z wielu polskich piwnic popłyną w jego kierunku życzenia śmierci i zgnicia w piekle.
Oczywiście że tak. W czym problem?
Już spokojnie, nie denerwuj się. Powiedz lepiej jak się Twój kochany jamnik wabi ?
Mój by się wabił sothis
22ga, normiki kładą się spać w mieszkaniach, nagle z dworu słyszą przeciągłe - '' Parówaaaa do nogiii!!! ''
Jak Parówo będziesz próbował zapłodnić każdą spotkaną suka, to cie normalnie wykastruję.
Jeżeli chciał zostać ulubiencem sadola, to popełnił bład. Powinien wsiąść do ciężarówki zaglady i rozjechać jakiegoś "kaszojada" wtedy sadole docenili by jego czyn, a żartom nie byłoby końca.
Zamiast jednak rozjeżdżać dziecko, kopnął psa, i tego sadolowa moralność mu nie wybaczy, z wielu polskich piwnic popłyną w jego kierunku życzenia śmierci i zgnicia w piekle.
jasne że rozjdżanie jakiegoś jebanego bękarta jest spoko, mi się zawsze cieplej na sersu robi jak widzę że ktoś tłucze jakiegoś małego kaszojada i to gówno płacze tak mocno (: Jednak pies to co innego, psa zawsze szkoda. Dziecka nigdy.
Pies to by mu ujebał pół mordy jednym ruchem łapy i połamał 3 zebra.
Zapomniałeś że mógł jeszcze komuś na żywca przed kamerą łeb maczetą uciąć, to tutaj też jest mile widziane
Sadistic zszedł na psy. Jakie czasy przyszly. Że na sadolu "mezczyzni" płaczą za pieskiem kopanym. Pomyliło im się coś z kwejkiem.
Idź zobacz! czy twój stary się nie zesrał! Na twój widok!
- a dyć to nie mój pies!
- jak to nie Wasz jak idzie za wami!
- on sie tak samo do mnie docepiuł jak i Wy.
pwenie go ujebał w noge i dostał kopa ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów