📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeżeli chciał zostać ulubiencem sadola, to popełnił bład. Powinien wsiąść do ciężarówki zaglady i rozjechać jakiegoś "kaszojada" wtedy sadole docenili by jego czyn, a żartom nie byłoby końca.
Zamiast jednak rozjeżdżać dziecko, kopnął psa, i tego sadolowa moralność mu nie wybaczy, z wielu polskich piwnic popłyną w jego kierunku życzenia śmierci i zgnicia w piekle.
Zamiast jednak rozjeżdżać dziecko, kopnął psa, i tego sadolowa moralność mu nie wybaczy, z wielu polskich piwnic popłyną w jego kierunku życzenia śmierci i zgnicia w piekle.
Babosz napisał/a:
Jeżeli chciał zostać ulubiencem sadola, to popełnił bład. Powinien wsiąść do ciężarówki zaglady i rozjechać jakiegoś "kaszojada" wtedy sadole docenili by jego czyn, a żartom nie byłoby końca.
Jamnik to nie pies.
Spoko, jak wypłynęło nagranie z monitoringu, to znaczy że właściciel je widział, więc gruby pewnie otrzymał zasłużony wpierdol.
skurwysyn jebany, oby zdechl w meczarniach... a co do kacapa, to na front z nim
Takie tłuste cielsko to siły nie ma. Jamnikowi nic nie będzie i kiedyś gościa w kostkę ujebie.
turor napisał/a:
Jamnik to nie pies.
Dlaczego? Rasa typowo stworzona do polowań. Inteligentna, nie zjebana genetycznie etc.
Przykład może nie 1:1, ale to tak jakbyś powiedział ze sadolowy piwnicznik zakolak to nie człowiek.
sothis napisał/a:
Dlaczego? Rasa typowo stworzona do polowań. Inteligentna, nie zjebana genetycznie etc.
Przykład może nie 1:1, ale to tak jakbyś powiedział ze sadolowy piwnicznik zakolak to nie człowiek.
Już spokojnie, nie denerwuj się. Powiedz lepiej jak się Twój kochany jamnik wabi ?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Już spokojnie, nie denerwuj się. Powiedz lepiej jak się Twój kochany jamnik wabi ?
Nie mam, ale gdybym miał to wabiłby się Parówka xd
Nawet kurwa nogę podnieść nie może gruba spierdolina......
sothis napisał/a:
Nie mam, ale gdybym miał to wabiłby się Parówka xd
22ga, normiki kładą się spać w mieszkaniach, nagle z dworu słyszą przeciągłe - '' Parówaaaa do nogiii!!! ''
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów