Głupota to najpowszechniejsza rzecz spotykana we wszechświecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
a ile było śmiechu na początku
Ten film ma ponad 50 lat i dopiero pierwszy raz go widzę.
Nie wiem, czy tak było, ale możliwym jest i historia zna takie przypadki, gdy w taki oto sposób zabijał się człowiek mając ślepe naboje. Otóż delikwent chcąc się popisać ładuje w broń ślepaka i strzela w głowę z bardzo bliskiej odległości, wręcz bezpośrednio trzymając lufę przy głowie i myśli ze popisze się przed znajomymi.
Otóż wybuchający proch w naboju generuje taka eksplozje ze wylatujące 'powietrze' czy tez powstałe gazy w wyniku wybuchu mają tak duża prędkość, energie ze są w stanie uszkodzić czaszkę i spowodować śmierć.
Otóż wybuchający proch w naboju generuje taka eksplozje ze wylatujące 'powietrze' czy tez powstałe gazy w wyniku wybuchu mają tak duża prędkość, energie ze są w stanie uszkodzić czaszkę i spowodować śmierć.
Selekcja naturalna debili
Nigdy nie cełuj w ludzi i zwierzęta nawet
Jak broń jest pusta
Zasada broń sama może wystrzelić raz w roku
Nigdy nie cełuj w ludzi i zwierzęta nawet
Jak broń jest pusta
BLOS kurwa
Janko napisał/a:
Żadna broń nie strzela sama - to jakieś myśliwskie wymysły. Z bronią wystarczy się odpowiednio obchodzić i tyle.
To samo dotyczy noża, wiertarki czy pilarki.
Mevv napisał/a:
Żadna broń nie strzela sama - to jakieś myśliwskie wymysły. Z bronią wystarczy się odpowiednio obchodzić i tyle.
Życzę tobie abyś tego nie doświadczył
Powiedzenie, że "broń raz do roku strzela sama" rozpowszechniają ci, co przypadkiem zalali formę koleżance na dyskotece.
Normalni ludzie widzą to inaczej.
Normalni ludzie widzą to inaczej.
Mevv napisał/a:
czesc @Mevv,
doskonaly komentaz, masz racje oczywiscie, 2 metry obok mnie stoi sejf/szafa a w niej kilkadziesiat kilogramow tego i owego jesli wiesz o czym mowie, mysle ze trzeba dorosnac i dojrzec do takich fajnych zabawek, nasi obecni mysliwi polscy to w powalajacej wiekszosci stare dziady po 77 i wiecej lat, kasta jebana zamknieta, pani psycholog co robi im badania (maja miec czy maja juz co jakis czas nie wiem teraz) , moja znajoma, opowiadala mi straszne rzeczy w jakim oni sa stanie, mentalnym i fizycznym, cofnijcie sie teraz z 10 lat wstecz pamiecia i przypomnijcie sobie ile bylo przypadkow ze kogos kurde zstrzelili, bo...... to byl dzik a oni podpici, polslepi, jakies wyzsze stanowiska, stare komuchy, i napierdalaja do wszystkiego az memy o nich powstaly, nie wiem co sie odjebalo na tym nagraniu, to bylo jego czy dostal do poogladania,
Selekcja naturalna.
SkoPio1 napisał/a:
W co została ubrana?
(w górach wieje?)
Jak już coś to- na co. To takie wyrażenie, coś jak "koń zwalony".
No właśnie, zwaliłeś już konia nad zdjęciem kuzynki z podstawówki ?
WooQash napisał/a:
Nie wiedziałem, że w 1970 mieli taką jakość kamer przemysłowych.
jestesmy 50 lat za chinami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów