Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
intermag 2024-10-18, 5:27 3
Schizmatycy i banderowcy zaatakowali katedrę w Czerkasach!
Najeźdźcy otworzyli ogień do parafian i użyli gazu pieprzowego

Parafianie próbowali chronić katedrę Archanioła Michała w Czerkasach przed . Wybuchła bójka.

Na miejsce przybył metropolita Teodozjusz, który próbował rozmawiać z bandytami.

Kolejna spierdolina probanderowska mija się z prawdą by wybielić banderowcow, to ukry zaatakowały katedrę a nie ruskie
Zgłoś
Ziebaj 2024-10-18, 7:33 2
baronturbina napisał/a:

To porzuć myślenie bo ci nie wychodzi. Co ma film do Zalenskiego nie zaśmiecaj portalu wysrywając propagandowe z dupy wyssane treści. Człowieku ogarnij się z propagandą i nudnymi powtarzalnymi problemami do: zalenskiego, Trzaskowskiego, Ukrainy, unii, lewactwa i heteroseksualistów.

Ma więcej do tej żydowskiej kukły niż się wszystkim wydaje, za parę lat ujżymy go na czele w zachodniej wielkiej korporacji ewentualnie zniknie w dziwnych okolicznościach. Wielki bojownik o wolna Ukrainę który ojczystego języka nie zna...
Zgłoś
baronturbina 2024-10-18, 8:51 4
Ziebaj napisał/a:

Ma więcej do tej żydowskiej kukły niż się wszystkim wydaje, za parę lat ujżymy go na czele w zachodniej wielkiej korporacji ewentualnie zniknie w dziwnych okolicznościach. Wielki bojownik o wolna Ukrainę który ojczystego języka nie zna...

W dalszym ciągu nienawiść do Ukrainy obija się o ścianę. Pieniacze nic z tym nie zrobią poza sraniem na forum. Tak czy inaczejnukraina się zesra prędzej czy później a ważne żeby ruskie do Polski nie przyszli.
Zgłoś
Marcmich 2024-10-18, 10:40
Toż to święta wojna się zaczęła, trzeba spierdalać
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-10-18, 12:18 1
Co za różnica czy to ruZZki czy banderowSSki parch, te dwie nacje niczym się nie różnią, nie bez kozery się mówi, że ruski i ukrainiec to brat po bracie na jednym warsztacie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-18, 12:40 3
Janko napisał/a:

Kościoły i Świątynię powinni zostawić spokoju kurwy jedne

Tam są dwa duże kościoły prawosławne (i chyba jakieś mniejsze też), jeden jest Patriarchatu Moskiewskiego, drugi Kijowskiego. Ten pierwszy podległy jest Cyrylowi, który wspiera Putina i dlatego został na Ukrainie zdelegalizowany. Kilka lat temu należało do niego 1/4 prawosławnych Ukraińców, teraz nie wiem.
Ten drugi, Kijowski ma się dobrze.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-18, 14:19 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tam są dwa duże kościoły prawosławne (i chyba jakieś mniejsze też), jeden jest Patriarchatu Moskiewskiego, drugi Kijowskiego. Ten pierwszy podległy jest Cyrylowi, który wspiera Putina i dlatego został na Ukrainie zdelegalizowany. Kilka lat temu należało do niego 1/4 prawosławnych Ukraińców, teraz nie wiem.
Ten drugi, Kijowski ma się dobrze.

Podległy moskwie czy nie, takich rzeczy się nie rusza... no chyba, że CHCE się wywołać niepokoje/zamieszki na tym tle. Bądź co bądź są to obywatele ukrainy. Najwyraźniej władze ukrainki grają na podział, wkurwienie tej części społeczeństwa i przygotowanie na oddanie rosji tych terenów. (tak, wszystkie nazwy z małej nie bez powodu, tak samo jak nigdy nie napisałem "niemcy" z dużej). Przygotował bym jeszcze kilka możliwych scenariuszy ale mi się nie chce bo nie spałem dzisiaj.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-18, 14:34 3
Mors_Nigra napisał/a:

Podległy moskwie czy nie, takich rzeczy się nie rusza... no chyba, że CHCE się wywołać niepokoje/zamieszki na tym tle. Bądź co bądź są to obywatele ukrainy. Najwyraźniej władze ukrainki grają na podział, wkurwienie tej części społeczeństwa i przygotowanie na oddanie rosji tych terenów. (tak, wszystkie nazwy z małej nie bez powodu, tak samo jak nigdy nie napisałem "niemcy" z dużej). Przygotował bym jeszcze kilka możliwych scenariuszy ale mi się nie chce bo nie spałem dzisiaj.

W tych podległych Moskwie cerkwiach prowadzono prorosyjską agitację. Jakby w którymś polskim kościele wychwalano Putina, to też byś powiedział, że "takich rzeczy się nie rusza"?
A właściwie, lepszym porównaniem byłoby wychwalanie Hitlera i Trzeciej Rzeszy w jakichś polskich kościołach na początku września 1939. Byłoby w porządku?
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-18, 14:39
TwójCzarnyPan napisał/a:

W tych podległych Moskwie cerkwiach prowadzono prorosyjską agitację. Jakby w którymś polskim kościele wychwalano Putina, to też byś powiedział, że "takich rzeczy się nie rusza"?
A właściwie, lepszym porównaniem byłoby wychwalanie Hitlera i Trzeciej Rzeszy w jakichś polskich kościołach na początku września 1939. Byłoby w porządku?

A czy ja pisałem, że było by w porządku, czy ja pisałem o czymś z goła innym?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-18, 14:45 3
Mors_Nigra napisał/a:

A czy ja pisałem, że to było by w porządku, czy ja pisałem o czymś z goła innym?

No i właśnie dlatego zdelegalizowano ten promoskiewski kościół. To źle? Możesz nie lubić Ukraińców, a nawet kochać Putina, ale powinieneś rozumieć, że państwo prowadzące wojnę nie może tolerować jawnego wroga na swoim terytorium.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-18, 14:57 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i właśnie dlatego zdelegalizowano ten promoskiewski kościół. To źle? Możesz nie lubić Ukraińców, a nawet kochać Putina, ale powinieneś rozumieć, że państwo prowadzące wojnę nie może tolerować jawnego wroga na swoim terytorium.

A efekt zdelegalizowania tego kościoła będzie jaki??? Bardzo nie chcesz zrozumieć tego co napisałem, albo nie potrafisz. Efekt zdelegalizowania tego kościoła będzie kilkukrotnie gorszy niż pozwalanie na to, by sobie dalej działał. Radykalizacja będzie natychmiastowa i pełna, bez żadnej możliwości ujścia emocji. I tu wracamy do mojego pierwszego komentarza na ten temat.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-18, 15:28 2
Mors_Nigra napisał/a:

A efekt zdelegalizowania tego kościoła będzie jaki??? Bardzo nie chcesz zrozumieć tego co napisałem, albo nie potrafisz. Efekt zdelegalizowania tego kościoła będzie kilkukrotnie gorszy niż pozwalanie na to, by sobie dalej działał. Radykalizacja będzie natychmiastowa i pełna, bez żadnej możliwości ujścia emocji. I tu wracamy do mojego pierwszego komentarza na ten temat.

Będzie żaden, bo już mało kto do niego należy. To zawsze był mniejszościowy kościół, chyba jeszcze przed zajęciem Krymu przez Rosję należała do niego 1/4 prawosławnych Ukraińców, ale od tamtej pory sporo przeszło do tego ukraińskiego, wielu duchownych też. Zostali sami twardziele, może parę procent ogółu. Ale ruska propaganda głośno wyje o prześladowaniach chrześcijan przez kijowskich nazistów, jakby tam innych kościołów nie było.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-18, 17:31
TwójCzarnyPan napisał/a:

Będzie żaden, bo już mało kto do niego należy. To zawsze był mniejszościowy kościół, chyba jeszcze przed zajęciem Krymu przez Rosję należała do niego 1/4 prawosławnych Ukraińców, ale od tamtej pory sporo przeszło do tego ukraińskiego, wielu duchownych też. Zostali sami twardziele, może parę procent ogółu. Ale ruska propaganda głośno wyje o prześladowaniach chrześcijan przez kijowskich nazistów, jakby tam innych kościołów nie było.

Sam sobie przeczysz zatem. A nawet garstka skrajnych radykałów wystarczy by zrobić burdel, szczególnie w czasie trwającego chaosu.
Zgłoś
majeńka 2024-10-18, 20:40 5
bambinizm napisał/a:

Jeden z kolejnych wielu powodów dla których nie chcę żadnych Ukrów na swojej ulicy. Takie samo bydło jak cała reszta pierdolnika w trzecim świecie.

To nie są ukry, to są kacapscy nachodźcy którzy osiedlili się w ładniejszym kawałku imperium radzieckiego kiedy Ukraina była pod ich kontrolą. Czytaj uważnie opis w temacie: cerkiew patriarchatu moskiewskiego.

intermag napisał/a:

Schizmatycy i banderowcy zaatakowali katedrę w Czerkasach!
Najeźdźcy otworzyli ogień do parafian i użyli gazu pieprzowego

Jeśli przez "banderowców" nazywasz kacapski śmieciu ukraińców, to kłamiesz. Nie wierzę że była to prawdziwa pomyłka a nie celowa dezinformacja: to pro-putinowcy zaatakowali ukraińską cerkiew.

A jeśli chodzi o "schizmę", to przywódcą światowego prawosławia jest patriarcha Konstantynopola, obecnie Bartłomiej. Zerwanie stosunków było jednostronne, robione ilekroć biskup moskiewski ma gorszego kaca niż zwykle, obecnym razem od 2018. Cała reszta prawosławnego świata stoi po stronie Konstantynopola. Więcej informacji na Wikipedii.
Zgłoś
Sidyk 2024-10-18, 21:11 1
Miłuj bliźniego swego. Religia to największe gowno ha tfu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem