📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kumba ja
A Kumba ja...
A Kumba ja...
Oni mają jakieś konwencjonalne zabawy?
"Modlitwa szkodzi Tobie i osobom w twoim otoczeniu"
@The Butcher
Po czym wnioskujesz, że to ruskie? Piwka Ci się marzą, he? Niedobry Ty, niedobry!
Po czym wnioskujesz, że to ruskie? Piwka Ci się marzą, he? Niedobry Ty, niedobry!
The good that men do, is oft intered with their bones, but The Evil That Men Do... lives on.
@Conscribo Rosja to nie kraj, to stan umysłu
[ Komentarz dodany przez: Conscribo: 2011-02-20, 02:24 ]
jeszcze ktoś?
[ Komentarz dodany przez: Conscribo: 2011-02-20, 02:24 ]
jeszcze ktoś?
@up
Zajebisty jesteś, beczka piwa dla Ciebie...
Zajebisty jesteś, beczka piwa dla Ciebie...
Mam na ciele wycięte słowa ich przepowiedni.
ale coś czuję, że wracają stare czasy.
"To zdjęcie mrozi krew w żyłach. Pięć osób, w tym kilkuletni chłopczyk, biega dokoła ogniska, a ich ubrania płoną. Na ich twarzach zamiast grymasu bólu jest tylko uśmiech, bo płonące ubrania to tylko... kaskaderska sztuczka. Mał-żeństwo z Vancouver w Kanadzie już od młodych lat szkoli swoje dzieci po to, żeby w przyszłości również zostały kaskaderami."
Od kiedy Vancouver jest w Rosji?
"To zdjęcie mrozi krew w żyłach. Pięć osób, w tym kilkuletni chłopczyk, biega dokoła ogniska, a ich ubrania płoną. Na ich twarzach zamiast grymasu bólu jest tylko uśmiech, bo płonące ubrania to tylko... kaskaderska sztuczka. Mał-żeństwo z Vancouver w Kanadzie już od młodych lat szkoli swoje dzieci po to, żeby w przyszłości również zostały kaskaderami."
Od kiedy Vancouver jest w Rosji?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów