📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Mniemam, że to zabawa z karbidem. W przedostatnim baniaku było za duże stężenie acetylenu i mieszanka nie była wybuchowa.
My kiedyś nakurwialiśmy z puszek po farbach, czasami jak były dobre proporcje, to potrafiło pierdolnąć, że wieczka nie można było nigdzie znaleźć. Pewnego razu kumpel przypłacił zabawę utratą na kilka tygodni brwi i rzęs - mieszanka była zbyt bogata i zamiast jebnąć, to cisza - mówiłem, że na bank się w środku pali i trzeba ostrożnie, a ten geniusz wziął puszkę i zerknął w otwór, żeby sprawdzić... i nagle tylko syknęło i jebło mu ogniem w twarz. Oprócz opalonych kłaków i okopconej facjaty, nic mu się więcej nie stało, ale wyglądał tak kurewsko zabawnie, że długo nie mogliśmy się pozbierać ze śmiechu.
My kiedyś nakurwialiśmy z puszek po farbach, czasami jak były dobre proporcje, to potrafiło pierdolnąć, że wieczka nie można było nigdzie znaleźć. Pewnego razu kumpel przypłacił zabawę utratą na kilka tygodni brwi i rzęs - mieszanka była zbyt bogata i zamiast jebnąć, to cisza - mówiłem, że na bank się w środku pali i trzeba ostrożnie, a ten geniusz wziął puszkę i zerknął w otwór, żeby sprawdzić... i nagle tylko syknęło i jebło mu ogniem w twarz. Oprócz opalonych kłaków i okopconej facjaty, nic mu się więcej nie stało, ale wyglądał tak kurewsko zabawnie, że długo nie mogliśmy się pozbierać ze śmiechu.
Świat bez ruskich byłby zdecydowanie smutniejszy. No może nie świat, ale internet na pewno.
kurwa oni są nieśmiertelni :O
a propos filmiku od fiszu92 - już rozgryzłem rosyjski program kosmiczny...
kaelem napisał/a:
oczywiście ze fake, ja pierdole, glebusie
To mam Ci ćmoku nagrać filmik z dedykacją ?
Etyn otrzymamy z hydrolizy karbidu, ( dla Twojej informacji zmieszać z wodą ) a acetylen jest wybuchowy, więc nie pierdol tylko wyjdź z domu, poeksperymentuj trochę glebusie ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów