Też tak chce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dla mnie to trochę fejk i robiony pod publikę, chodzi mi o tę scenę co BMW jedzie asfaltem i idzie łeb w łeb z tym jeepem który jedzie po trawie.
@up
Co z tego i tak wydali więcej kasy na ten 5 minutowy filmik niż na polskie produkcje kinowe ;D
Co z tego i tak wydali więcej kasy na ten 5 minutowy filmik niż na polskie produkcje kinowe ;D
Znowu zaczynamy wrzucac filmy z top gir? Maciek z klanu albo fragment top gear piwo gwarantowane...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
mongolski_nudysta napisał/a:
kiedyś ten program był znośny, ale przez tego typu produkcje kina akcji omijam te mało śmieszne dialogi Klaksona z daleka
na pewno są śmieszniejsze niż to co ty miałbyś do powiedzenia
obejrzałem 17 sezonów i z checia obejrze je jeszcze raz
teraz sie zacznie kurestwo na drogach 94 rocznik i strach wyjechac na ulicę.POjebane państwo POlskie!
Film: Top Gear - scena poscigu
Twój komentarz- aluzja do partii rządzącej, do kraju, do nowych kierowców - rocznik jak każdy inny
no weź nie wkurwiaj, ja pierdole
Film: Top Gear - scena poscigu
Twój komentarz- aluzja do partii rządzącej, do kraju, do nowych kierowców - rocznik jak każdy inny
wiadomo ze film to pic na wode ale bejca jest zajebista
Chyba zacznę oglądać Top Gear
Chociaż i tak jej nie kupie bo ekonomiczniej będzie kupić Volkswagena
Chyba zacznę oglądać Top Gear
Kiedyś. Dawno, dawno temu to był program motoryzacyjny.
Obecnie jest to szopka. I dobrze, bo fajnie się go ogląda.
Obecnie jest to szopka. I dobrze, bo fajnie się go ogląda.
I pomyśleć ,że to państwowa telewizja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów