📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
MadeInRussiaTV napisał/a:
Dlatego symbol JP jest dla mnie czymś więcej niż tylko symbolem
Dla większości symbol JP to wyznacznik intelektu glonojada.
Ta podatnicy płacą a oni się bawią w robocie zamiast ich napierdalać po ryjach pałami
Ludzie broniacy skrajnej komuny i ukladow to zwyczajne kurwy, sprzedawcy narodu.
Śmierć takiej hołocie!!!
Śmierć takiej hołocie!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów