18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
Catacombe 2014-01-30, 21:19 24
MadeInRussiaTV napisał/a:

Dlatego symbol JP jest dla mnie czymś więcej niż tylko symbolem

Dla większości symbol JP to wyznacznik intelektu glonojada.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
Plecionkarz 2014-01-30, 21:39
normalni ludzie? ja jakoś nie idę sobie pozjeżdżać z górki jak jestem w robocie. To są darmozjady które się opierdalają za cudze pieniądze.
Zgłoś
KameyK 2014-01-30, 22:19
To też są ludzie tylko są niestety zmuszeni do takich rzeczy bo zgłosili się do wojska a rozkazów nie można kwestionować.Oni po prostu zrobili sobie przerwę od napierdalania się z rycerzami
Zgłoś
F................i 2014-01-30, 22:22
Ta podatnicy płacą a oni się bawią w robocie zamiast ich napierdalać po ryjach pałami
Zgłoś
q................a 2014-01-31, 0:18
Ludzie broniacy skrajnej komuny i ukladow to zwyczajne kurwy, sprzedawcy narodu.

Śmierć takiej hołocie!!!
Zgłoś
Severitus 2014-01-31, 8:36 2
Ja im się nie dziwie.
24/7 stać na placu z tarczami i czekać aż w nich rzucą kamieniem/koktajlem.
A oni powiedzieli:
"Na chuj. Illya! Dawaj na sanki!"
I przynajmniej nikomu się krzywda nie dzieje.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów