miloneerzy jak delfiny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajna sprawa, mialem okazje wyprobowac ten rodzaj rozrywki jak bylem w Cancun. Niestety tylko przez 3 dni, bo potem przyszedl sztorm. No ale faktycznie, to nie jest zabawa dla biedoty...
kevin171 napisał/a:
Fajna sprawa, mialem okazje wyprobowac ten rodzaj rozrywki jak bylem w Cancun. Niestety tylko przez 3 dni, bo potem przyszedl sztorm. No ale faktycznie, to nie jest zabawa dla biedoty...
Jaki koszt takiej zabawy?
okolo 600-700 dolarow za godzine lotu za 4 osoby
Dlatego wlasnie naprawde warto posiadac w chuuj kasy, wtedy masz duzo wiecej z zycia. Piwko poszlo oczywiscie .
Mozna kupic zestaw do FlyBordu za ok. 15000 zl. Z adapterem do skutera. Wiec to jakos kosmicznie dorogie nie jest. Generalnie zworoccie uwage jak to gowno pali wachy duzo, az dymi sie za tymi skuterami. Sam skuter to fajna zabawka ale nad polskiemi wodami 90% uzytkownikow to jebane chamy dresy i buraki. Wole nature czyli wind&kite, a nie smrod etyliny i wycie zarzynanego slinika
@up doświadczeniem życiowym nauczony stwierdzam, że chuja prawda.
BTW, co to za chujowa podróba "Sail" ?
BTW, co to za chujowa podróba "Sail" ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów