📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Amatorka. Za czasów szkoły, odjebałem lepszy patent, polecam spróbować samemu...
Wziąłem z wypożyczalni taki dojebany strój średniowiecznego mnicha (taki krój jak na zdjęciu), czarny, z wielkim kapturem, tak że nie było widać kompletnie twarzy i ogień na przypadkowe osiedla. Oczywiście na grubej bani. Dzwonek do drzwi kompletnie losowego mieszkania, (tu ważnym elementem jest, żeby w momencie dzwonienia światło na klatce było zgaszone, ale nie koniecznym) drzwi się otwierają, stoimy ok metra od nich, nie ruszamy się, nie mówimy nic przez 5 sekund, nie patrząc kompletnie w stronę drzwi i nie słuchając co mówi gospodarz, po czym mówimy zdecydowanym tonem, dalej nie zmieniając pozycji:
TO JUŻ, TYLKO, TYDZIEŃ...
Od razu bez wdawania się w żadne dyskusje, odwracamy się i wracamy tak jak przyszliśmy, bez oglądania się itp.
Założę się, że wszyscy odwiedzeni tej nocy już nie usnęli, reset musieli mieć dobry...
Piękne czasy...
Wziąłem z wypożyczalni taki dojebany strój średniowiecznego mnicha (taki krój jak na zdjęciu), czarny, z wielkim kapturem, tak że nie było widać kompletnie twarzy i ogień na przypadkowe osiedla. Oczywiście na grubej bani. Dzwonek do drzwi kompletnie losowego mieszkania, (tu ważnym elementem jest, żeby w momencie dzwonienia światło na klatce było zgaszone, ale nie koniecznym) drzwi się otwierają, stoimy ok metra od nich, nie ruszamy się, nie mówimy nic przez 5 sekund, nie patrząc kompletnie w stronę drzwi i nie słuchając co mówi gospodarz, po czym mówimy zdecydowanym tonem, dalej nie zmieniając pozycji:
TO JUŻ, TYLKO, TYDZIEŃ...
Od razu bez wdawania się w żadne dyskusje, odwracamy się i wracamy tak jak przyszliśmy, bez oglądania się itp.
Założę się, że wszyscy odwiedzeni tej nocy już nie usnęli, reset musieli mieć dobry...
Piękne czasy...
Jak ktoś nie rucha na lewo i prawo wszystkiego, co na drzewo nie ucieka, to raczej zna numer do lasek, które dyma... A jak nie zna, to i one nie znają. A jak skądś zdobędą, to chyba pomyślą, że nie masz do niej numeru, więc trzeba się przedstawić.... chociaż........ oszkurwa...
A jak otworzył Najman???? Wpierdol
~DMT napisał/a:
....nie słuchając co mówi gospodarz, po czym mówimy zdecydowanym tonem, dalej nie zmieniając pozycji:
TO JUŻ TYLKO TYDZIEŃ...
....
A jak otworzył Najman???? Wpierdol
Wiadomość: " Jestem w ciąży : ( "
Odpowiedź: " Było się nie kurwić ".
Ja odjebałem inaczej koledze który mi ciągle po pijaku wydzwaniał i pitolił głupoty, zresztą nie tylko do mnie.
A mianowicie:
Na kilku stronach dodałem ogłoszenie ze poszukuję pracowników na winogrona do Francji! Płatne na godzinę iyp było dość obszerne i wyglądało na realistyczne i godne zaufania.
Następnie na jakiś studenckich forach udostępniłem linki, zakładałem fake konta i chwaliłem owego pracodawcę.
Co minutę miał telefon od kogoś, aż musiał zmienić nr i zmądrzał na przyszłość
A mianowicie:
Na kilku stronach dodałem ogłoszenie ze poszukuję pracowników na winogrona do Francji! Płatne na godzinę iyp było dość obszerne i wyglądało na realistyczne i godne zaufania.
Następnie na jakiś studenckich forach udostępniłem linki, zakładałem fake konta i chwaliłem owego pracodawcę.
Co minutę miał telefon od kogoś, aż musiał zmienić nr i zmądrzał na przyszłość
mazga50 napisał/a:
Wiadomość: " Jestem w ciąży : ( "
Mistrz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów