📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to dziecko zawiesiłbym ci na szyi żeby piesek się też z tobą pobawił.
po chuj tu wchodzą osoby które są wrażliwe jest wiele innych przyjemniejszych portali dla słabo-sercowców ex : fotka pudelek kozaczek etc. to jest Sadistic i ma boleć... jak się nie podoba to won....
@up
demoty tez zeszly na psy, bo nic smiesznego nie ma tylko sama milosc, zdrada i inne duperele
demoty tez zeszly na psy, bo nic smiesznego nie ma tylko sama milosc, zdrada i inne duperele
Po czym poznać, że dziecko jest martwym dzieckiem?
Po tym, że nie żyje.
Po tym, że nie żyje.
magikp1 napisał/a:
Podjebałeś ten kawał z Teletygodnia??
Nie. Twoja stara mi go opowiedziała jako fakt z życia twojej rodziny.
Wypierdalajcie kurwa wszyscy. Jednego kurwa sumienie ruszyło, reszta jebie w spinę. Ogarnijcie się ludzie, to Sadistic, prezentujcie coś sobą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów