📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
damianpl napisał/a:
Pawlo88
Bo jesteś lamusem się ciesz że ktoś dał Ci pobzykac. I tak pewnie to nie twoje
modle się żebyś ty nie był mój, bękarcie.
ZaSwojePiję napisał/a:
W chuj wiekszych tragedii jest na swiecie niz smierc jakiegos malego obsranca.
Dokładnie, w naturze śmierć młodych osobników to codzienność... I na chuj się rozczulać? Porównując np gdy dzikie zwierzę np antylopa nie zauważy na czas drapieżnika to raczej młode jest właściwie martwe. Czasem to duże spierdala szybciej i to ratuje mu życie. Tu podobnie, chwila nieuwagi i mamy efekt Wniosek taki, ze starzy nie są gotowi na posiadanie potomstwa, jeśli są w wieku prokreacyjnym to spróbują wychować nastepne. Może nastepnym razem im się uda zapobiegać skutkom niedopatrzeń, bo tragedia to jest tylko dla rodziny kaszojada. Prawdziwa tragedia to taka, która wstrząsa lokalną społecznością, gdzie pojawia się bezradność ofiary (starzy kaszojada mają obowiązek zaradzać takim akcjom poprzez nadzór) i tu podam przykład niedawnej tragedii z mojej okolicy. Otóż pani 40l, matka, działacz OSP, osoba dzieląca się dobrem z potrzebującymi jechała samochodem bez strefy zgniotu (Micra). Poprzez nieustapienie pierwszeństwa innego pojazdu nastąpiło zderzenie boczne oraz najechanie na tył micry auta dostawczego. Skutek taki, że Micra się złamała i skurczyła o połowę a kobieta zginęła na miejscu... Także tu można mówić o tragedii.
Mówią mi że jestem przeczulony i piszę czarne scenariusze. Ale właśnie taki scenariusze przewiduje i na pewno bym dziecka tak nie zostawił, nie ma bata.
Szczaf24 napisał/a:
Człowiek nie potrafi na takie rzeczy pafrzeć będąc rodzicem.
zwlaszcza zdajac sobie sprawe ze za tym stoi brak fantazji i niedojebanie umyslowe innych rodzicow.
Pamiętam miałem taką akcje za gówniaka na jakimś otwartym basenie w zakopanem. Probowalem plynac do przodu majac na sobie koło i wyjebalo mnie do góry nogami. Pamietam że jakis facet mnie za noge podniosl do gory jedną ręką i przestawił
Billans napisał/a:
Mówią mi że jestem przeczulony i piszę czarne scenariusze. Ale właśnie taki scenariusze przewiduje i na pewno bym dziecka tak nie zostawił, nie ma bata.
Pierdolisz głupoty. Może dzieciaka samego w basenie nie zostawisz, ale zapomnisz o tym, że szklanka z herbatą jest za blisko krawędzi i ścignie na siebie wrzątek. Wypadki się zdarzają.
Przez te dmuchane kółka sam za dzieciaka prawie tak skończyłem, odtąd wiem, że jebać te kółeczka. Dzieciom powinno się jak już zakładać dmuchane rękawki, żeby tego uniknąć. Przykro się to ogląda.
Poławiacz pereł - ale na poważnie serce boli jak widzi się coś takiego mając własne dzieci
Szczaf24 napisał/a:
moze jestes cipką? albo boisz sie przed utratą 500+ ???
Legion1000 napisał/a:
Wypadki dorosłych mnie nie ruszają ale tych z powolna śmiercią niewinnych dzieci się nieda oglądać.
ono nawet nie jest swiadome ze umarlo, w tym wieku nawet nie ma swiadomosci
Szczaf24 napisał/a:
To po co kamerkę montował?
matka małej Madzi jest tępa,
tu jest zbrodnia nie do udowodnienia
ludzie to są jednak kurwisko bydlęce stworzenia
tu jest zbrodnia nie do udowodnienia
ludzie to są jednak kurwisko bydlęce stworzenia
Ale pizdeczki na tym sadisticu teraz. Faktycznie dział bąbelki(xD) by się przydał. Wykurwiać na kwejka albo nie komentujcie. Ja chce się pośmiać z komentarzy a nie czytać na sadisticu(!) jak to szkoda dziecka.
Szczaf24 napisał/a:
To dzieci kurwa pilnuj a nie chlej po kątach....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów