📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie spostrzegłem jeszcze języka, a juz wiedziałem, że to żółtkolandia.
Przykro mi się to oglądało,liczyłem na szczęśliwe zakończenie
Pewnie się spodziewali drugiego i ten musiał iść do utylizacji. Nagrali to że niby wypadek.
Ale kamery to skurwysyny potrafili zamontować... Nie potrafię uwierzyć że można być tak spierdolonym rodzicem,... Juz prędzej obstawiam celowe zabojstwo... No kurwa NIEEE!!
z cyklu sadictic uczy i bawi.
w zeszłym roku bym się tak utopiła xd ciężko się przekręcić dorosłemu a co dopiero dziecku
Śmierć dziecka. Nie ma większej tragedii.
Mama na chwilę poszła zrobić kupę i zaraz wraca
Up, całe szczęście! Bądź dzielny.
Nie wiem jakim dzbanem trzeba być, żeby spuścić dziecko bawiace się w basenie z oczu choćby na minutę. W tym roku na działce rozłożyliśmy basen i do głowy by mi nie przyszło, żeby czterolatkę zostawić w nim na minutę. Filmik trwał dwie minuty i co się porobiło.
za pózno pomyslał zeby pozbyc sie tego kółeczla
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów