📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Bear Grylls dobrze wie że głowę trzeba odciąć a reszta nadaje się do jedzenia.
głodny sie zrobilem
Zero poszanowania dla życia.
Jeśli ktoś zabija dla przyjemności, bądź rozrywki to jest debilem.
To nie ma nic wspólnego z sadyzmem.
Do wszystkich hater'ów - Jebcie się.
Zero poszanowania dla życia.
Jeśli ktoś zabija dla przyjemności, bądź rozrywki to jest debilem.
To nie ma nic wspólnego z sadyzmem.
Do wszystkich hater'ów - Jebcie się.
@up
Widzisz co to żarcie robi Ci z mózgu? To tylko kawałek pierdolonego węża a ty zachowujesz się jakby krzywdził Twoją matkę.
Widzisz co to żarcie robi Ci z mózgu? To tylko kawałek pierdolonego węża a ty zachowujesz się jakby krzywdził Twoją matkę.
Czytając twój komentarz widzę tylko kawałek debila, o którym wspominał casimus. Nawet nie chcę wiedzieć, skąd wiesz, że ten wąż był pierdolony. W każdym razie to, że przywykłeś i polubiłeś łykanie węży nie znaczy, że ten debil z filmu zasługuje na oklaski. Niech spróbuje z dorosłą samicą pytona skalnego, głupi kutas.
Czytając twój komentarz widzę tylko kawałek debila, o którym wspominał casimus. Nawet nie chcę wiedzieć, skąd wiesz, że ten wąż był pierdolony. W każdym razie to, że przywykłeś i polubiłeś łykanie węży nie znaczy, że ten debil z filmu zasługuje na oklaski. Niech spróbuje z dorosłą samicą pytona skalnego, głupi kutas.
@up
Aha... A na obiadek schabowy smakował? Swoja drogą to ciekawe czy zjedli w końcu tego węża.
Aha... A na obiadek schabowy smakował? Swoja drogą to ciekawe czy zjedli w końcu tego węża.
Chyba, że jest "hardcorem" i wąż był jadowity.
golip napisał/a:
@up
Aha... A na obiadek schabowy smakował?
A Ty świni też łeb upie...lasz zębami i dla frajdy?
wieje sandałem z masłem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów