Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
Zabawa w Boga
mateusos • 2014-08-11, 23:28
Nigdy nie zrozumiem, dlaczego niektórzy religijni ludzie krytykują lekarzy którzy starają się pomóc ludziom, mówiąc, że "To zabawa w Boga".

Gdyby chcieli bawić się w Boga, mogli by zacząć ignorować wszystkich chorych i zostawić ich w jego opiece.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
4................h 2014-08-11, 23:35 1
Och bawić w Boga to zaczęli się ludzie jak tylko rozpoczęli osiadły tryb życia.
Zgłoś
Tassadar 2014-08-12, 22:51 2
Ja nie zrozumiem nigdym prawdopodobnie bo tego na pewno nie wiem, nie zrozumiem ludzi których wiara czy też jej brak opiera się na tak prymitywynych i powierzchownych założeniach. Co ty człowieku wiesz? Jesteś marny, malutki jak zirarko piasku z Twoją wiedzą, ale nie koniecznie wiedzą, nmie krytykuję bo jej nie znam, ale po tym co móiwsz wnioskuję że musisz być ignorantem. Nieziemskim. Spóbuj zrozumieć coś więcej niż ci mówią.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
skarpetian 2014-08-12, 23:16
Gdzieś dzwoni ale nie wiesz gdzie. Wierzącym chodzi o klonowanie. Ręka mnie swierzbi żeby napisać "gimbusie". O kurwa, napisałem...
Zgłoś
ellsworth 2014-08-12, 23:18 12
Tassadar. Czym innym jest wiara stanowiąca niejako "przedłużenie" faktów (np. wiedząc, ze na naszej planecie istnieje życie WIERZĘ, ze w podobnych warunkach gdzieś we wszechświecie mogło też się rozwinąć), a czymś zupełnie innym NAIWNOŚĆ, która bez jakichkolwiek dowodów na cokolwiek buduje strzeliste gmachy dogmatów nie osadzone absolutnie na niczym, bez żadnych fundamentów. To nie jest wiara tylko głupota!
Zgłoś
SrpskiFilm 2014-08-12, 23:52
Zabawą w Boga jest klonowanie i in vitro.
Zgłoś
2................d 2014-08-13, 0:23
bardzo dobry przykład dwójmyślenia
Zgłoś
Kefir93 2014-08-13, 1:09 9
Nie mam nic przeciwko religii lecz:
Gdy ktoś jest operowany doraźnie/ratowany z wypadku/występuje bezpośrednie zagrożenie życia/jest wyleczony z ciężkiej choroby
to bliscy będą mówić coś w stylu "Dzięki Bogu"
Ktoś zginie w tym samym przypadku, bliscy tej osoby będą gadać "Błąd lekarza"
Ot takie przemyślenia.
Zgłoś
RedIsBad_SoBad 2014-08-13, 9:56 1
robert357 - zanim coś napiszesz "mądrego" obejrzyj sobie film Grzegorza Brauna "Eugenika". gdyż wizja lepiej przemówi do twoich zwojów niż słowo czytane bądź też mówione.
Zgłoś
DarkSlayer 2014-08-13, 16:04
Mnie zawsze śmieszą ludzie którzy mają się za ultra inteligentnych a wierzą w staruszka na chmurce który opiekuje się nami, a nie kiwnie nawet palcem aby powstrzymać ebolę albo ruską rakietę lecącą w samolot pełen dzieci, które potem trafiły rozkwaszone na harda.
Zgłoś
Catacombe 2014-08-13, 16:26 2
Operacja się powiodła - całe dnie modliliśmy się do Boga o to aby się udało
Operacja się nie powiodła - chirurg zjebał sprawe, sprawa idzie do sądu.
Zgłoś
Tassadar 2014-08-13, 18:07
ellsworth
Wiara oznacza że nie doszukuję się jakiejś prawdy objawionej popartej twardym dowodem tylko ufam że faktycznie tak jest. I albo to komuś pasuje albo nie

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem