Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moi kumple z podwórka byli bardziej pomysłowi w szukaniu kryjówek. Może dlatego, że zawsze coś zbroiliśmy a ojcowie szukali nas potem, żeby spuścić nam wp🤬l.
Im bardziej bolało tym lepsza kryjówka następnym razem.
Im bardziej bolało tym lepsza kryjówka następnym razem.
Stara dobra zasada, zakryj ryj i udawaj że cię nie ma. Zawsze działa.... albo i nie.
No co
jak ja nikogo nie widzę to i mnie nikt nie widzi
trochę wyobraźni

U amerykańskich hamburgerów od małego występuje upośledzenie umysłowe , niestety za dużo GMO

A najgorsi są rodzice którzy udają że ich nie widzą a później dzieciak żyje w przekonaniu że jak zamknie oczy to go nie widać
Ja nie widzę ciebie, to ty nie widzisz mnie

Co to robi na sadistic'u? Sentymentalność sentymentalnością, ale filmik jest raczej przynudzający, niż wywołujący nostalgię.

Śmieszne dzieci na sadolu... Zajebiście! O to k🤬a chodziło!
Wyp🤬alać z tym.
Wyp🤬alać z tym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie