między czarnym humorem a idiotyzmem jest bardzo cienka granica i sztuka w tym żeby na niej balansować a jej nie przekraczać...bo jak się ją przekracza nie jesto to black humor a zwykły idiotyzm o ograniczenie umysłowe, tutaj tego przykład
Tylko, że każdy ma swoją własną granicę i wkurwia mnie narzucanie mi jej przez innych. Tak że ciebie to nie śmieszy - spoko, ale nie każ mi się z tego nie śmiać bo TY uważasz, że to już przesada.
brudaska, niebrudaska... kobieta, która straciła dziecko (chciane czy nie), które nosiła 9 miesięcy pod sercem. I to jest przykre.
MASZ RACJĘ! tyle czasu wyrzucone w piach...
I teraz wszystkich płaczków powinno się zbanować i pomóc iść im na tego zasranego kwejka.
P.s
Co do tagów, to do autora: "Niech śmerć będzie z Tobą" Cokolwiek to jest.
Sory, mam dużo żarcia pod klawiaturą
AdresatkaNieznana,
Chyba ktoś tutaj poronił bękarta.
No i to jest czarny humor z prawdziwego zdarzenia ! Piwo !
Tylko, że każdy ma swoją własną granicę i wkurwia mnie narzucanie mi jej przez innych. Tak że ciebie to nie śmieszy - spoko, ale nie każ mi się z tego nie śmiać bo TY uważasz, że to już przesada.
tak czytam twoje posty ty nie jesteś nawet zjebany jak co niektórzy tutaj...pierdolisz smęty, że szok ot pozerstwo na sadolu jaki to ze mnie kozak. Ten twój pościk o SS mnie rozjebał
Poza tym serio myślisz, że moim celem życiowym jest zrobienie z siebie kozaka w oczach ludzi, których nie znam i nigdy nie poznam
Co do Waffen-SS, czytałem trochę na temat tej jednostki i taka jest moja opinia. Nie oceniłem jej pod względem strony w jakiej walczyli, a pod względem odwagi, zdyscyplinowania i braku skrupułów, bo umówmy się w wojnie totalnej, jaką była IIWŚ ta ostatnia cecha, jest raczej zaletą dla żołnierza
Pierwszy lepszy cytat z Wiki: "Nie jest tajemnicą, że zazdrośni generałowie Wehrmachtu postrzegali elitarne siły SS bardziej jako konkurencję niż wsparcie podczas działań wojennych."
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów