Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.ja że tak ujmę zajmuję się historią 2 wś bardziej na poważnie i nie traktuję tego jako hobby tylko cząstkę swego życia ale nie ważne...i nie podzielał bym twojej fascynacji SS, duży wpływ miała propaganda i jej wpływ na umysły młodzieży w III Rzeszy bo kiedyś nawet oglądałem program jakiś gdzie Ślązak się wypowiadał na temat SS gdzie sam mundur wywierał wpływ na psychikę, SSmani poprostu imponowali ludziom a ci raczej nie myśleli o działalności tej jednostki. Na froncie SS, byli to żołnierze bardziej wyszkoleni, lepszy ekwipunek coś w rodzaju dzisiejszych komandosów, jednostki specjalne. Ale nie porównuj ich do nie wiem kogo i nie bredź o nich jak o bohaterach bo połowa to byli zbrodniarze i sadyści którzy wierzyli w system a reszta zwykli niemcy którzy się w owych oddziałach znaleźli.
Jan Paweł II gwałcił małe dzieci.
ja że tak ujmę zajmuję się historią 2 wś bardziej na poważnie i nie traktuję tego jako hobby tylko cząstkę swego życia ale nie ważne...i nie podzielał bym twojej fascynacji SS, duży wpływ miała propaganda i jej wpływ na umysły młodzieży w III Rzeszy bo kiedyś nawet oglądałem program jakiś gdzie Ślązak się wypowiadał na temat SS gdzie sam mundur wywierał wpływ na psychikę, SSmani poprostu imponowali ludziom a ci raczej nie myśleli o działalności tej jednostki. Na froncie SS, byli to żołnierze bardziej wyszkoleni, lepszy ekwipunek coś w rodzaju dzisiejszych komandosów, jednostki specjalne. Ale nie porównuj ich do nie wiem kogo i nie bredź o nich jak o bohaterach bo połowa to byli zbrodniarze i sadyści którzy wierzyli w system a reszta zwykli niemcy którzy się w owych oddziałach znaleźli.
No i doszliśmy do porozumienia Całkowicie zdaję sobie sprawę z tego że lwia część SSmanów była sadystami i zbrodniarzami, dlatego też wspomniałem, że bardzo jestem ciekaw jaki był odsetek psychopatów w ich szeregach Będąc Polakiem i wiedząc jak wiele złego wyrządzili Polsce hitlerowcy, nawet nie myślałem by ich określić mianem bohaterów. Jednakże ich znakomite wyszkolenie, zdyscyplinowanie i uzbrojenie sprawia imponujące wrażenie. Zaś to że byli fanatykami dodatkowo dodaje smaczku tej jednostce i sprawia, że dla mnie jest ona najbardziej interesująca z okresu IIWŚ. Koniec offtopu
Teraz troszkę powagi... Skończcie pierdolić jak wam jest jej szkoda... Widzicie obdarte dziecko co prosi o 2zł czy jakiegoś biedaka to mówicie mu "spierdalaj, nie mam, odwracacie wzrok...". W chuja to możecie robić bliskich i rodzinę, ale mnie na maślane oczy to możecie zmusić jedynie do wystawienia kutasa... Kiedy ostatnio coś dla potrzebujących tuż za rogiem zrobiłeś/łaś? Nie mam zamiaru się tu przechwalać, ale jak pisałem odżałuj 20zł i przekaż na jakiegoś dzieciaka czy daj typowi nawet na tę wódkę (niech ma odskocznię od czasami ponurego świata). Hipokryci w mordę jego mać...
Swoją drogą to jest latryna jeśli się nie mylę