18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
ElManiure 2013-10-16, 21:38
esencja sadola to jest to!

Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.
Zgłoś
prozal 2013-10-16, 21:39
Do wszystkich tych co ubolewają nad powyższym zdjęciem, kiedy Wy toczycie bezsensowne utarczki słowne, matka tego miłośnika zabawy w chowanego po raz 30 w swoim krótkim 22 letnim życiu jest w ciąży, ona nawet nie zauważy braku tego zgrywusa, bo ma w zapasie jeszcze, czego nie objął kadr, 28 podobnych jemu żartownisiów
Zgłoś
o................e 2013-10-16, 22:00 1
Blizzard93,
ja że tak ujmę zajmuję się historią 2 wś bardziej na poważnie i nie traktuję tego jako hobby tylko cząstkę swego życia ale nie ważne...i nie podzielał bym twojej fascynacji SS, duży wpływ miała propaganda i jej wpływ na umysły młodzieży w III Rzeszy bo kiedyś nawet oglądałem program jakiś gdzie Ślązak się wypowiadał na temat SS gdzie sam mundur wywierał wpływ na psychikę, SSmani poprostu imponowali ludziom a ci raczej nie myśleli o działalności tej jednostki. Na froncie SS, byli to żołnierze bardziej wyszkoleni, lepszy ekwipunek coś w rodzaju dzisiejszych komandosów, jednostki specjalne. Ale nie porównuj ich do nie wiem kogo i nie bredź o nich jak o bohaterach bo połowa to byli zbrodniarze i sadyści którzy wierzyli w system a reszta zwykli niemcy którzy się w owych oddziałach znaleźli.
Zgłoś
jendrula 2013-10-16, 22:08 1
Żałosne niewinna istota idzie do piachu w imię czego? Nic nie zawiniło to Dziecko a skurwysyny odpowiedzialne za stan rzeczy pławią sie w dobrobycie kupa śmiechu faktycznie jest sie zczego śmiać. Nawet na sadisticu są jakieś granice Ja bym za dziecko oddał pewnie wiele a tu tyle piwek od bezmuzgowców Żenada
Zgłoś
Zarammoth 2013-10-16, 22:12 2
O! To na sadolu jednak nie ma tematu tabu? Sprawdźmy:
Jan Paweł II gwałcił małe dzieci.

Zgłoś
XooX 2013-10-16, 22:13
Sadol w pełnej krasie ;]
Zgłoś
Mizantrop 2013-10-17, 0:03
Dannyk napisał/a:

QKLUX, Obrazek

Chciało Ci się?

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
Blizzard93 2013-10-17, 1:25
opusative napisał/a:

Blizzard93,
ja że tak ujmę zajmuję się historią 2 wś bardziej na poważnie i nie traktuję tego jako hobby tylko cząstkę swego życia ale nie ważne...i nie podzielał bym twojej fascynacji SS, duży wpływ miała propaganda i jej wpływ na umysły młodzieży w III Rzeszy bo kiedyś nawet oglądałem program jakiś gdzie Ślązak się wypowiadał na temat SS gdzie sam mundur wywierał wpływ na psychikę, SSmani poprostu imponowali ludziom a ci raczej nie myśleli o działalności tej jednostki. Na froncie SS, byli to żołnierze bardziej wyszkoleni, lepszy ekwipunek coś w rodzaju dzisiejszych komandosów, jednostki specjalne. Ale nie porównuj ich do nie wiem kogo i nie bredź o nich jak o bohaterach bo połowa to byli zbrodniarze i sadyści którzy wierzyli w system a reszta zwykli niemcy którzy się w owych oddziałach znaleźli.

No i doszliśmy do porozumienia Całkowicie zdaję sobie sprawę z tego że lwia część SSmanów była sadystami i zbrodniarzami, dlatego też wspomniałem, że bardzo jestem ciekaw jaki był odsetek psychopatów w ich szeregach Będąc Polakiem i wiedząc jak wiele złego wyrządzili Polsce hitlerowcy, nawet nie myślałem by ich określić mianem bohaterów. Jednakże ich znakomite wyszkolenie, zdyscyplinowanie i uzbrojenie sprawia imponujące wrażenie. Zaś to że byli fanatykami dodatkowo dodaje smaczku tej jednostce i sprawia, że dla mnie jest ona najbardziej interesująca z okresu IIWŚ. Koniec offtopu
Zgłoś
ProVVe 2013-10-17, 2:44 2
Kurwa ile ludzi z PETA wjechało na sadola...

Teraz troszkę powagi... Skończcie pierdolić jak wam jest jej szkoda... Widzicie obdarte dziecko co prosi o 2zł czy jakiegoś biedaka to mówicie mu "spierdalaj, nie mam, odwracacie wzrok...". W chuja to możecie robić bliskich i rodzinę, ale mnie na maślane oczy to możecie zmusić jedynie do wystawienia kutasa... Kiedy ostatnio coś dla potrzebujących tuż za rogiem zrobiłeś/łaś? Nie mam zamiaru się tu przechwalać, ale jak pisałem odżałuj 20zł i przekaż na jakiegoś dzieciaka czy daj typowi nawet na tę wódkę (niech ma odskocznię od czasami ponurego świata). Hipokryci w mordę jego mać...

Swoją drogą to jest latryna jeśli się nie mylę

Ola gringo
Zgłoś
C................r 2013-10-17, 7:38
Co jest dzisiaj za święto? Sadol już drugi raz mnie pozytywnie zaskoczył Pierwszy raz im ziemia obrodziła...
Zgłoś
Dannyk 2013-10-17, 7:49
Brüste napisał/a:

Chciało Ci się?

Nudziłem się bardzo
Zgłoś
Browaryt 2013-10-17, 10:35
kaktus w dupe wszystkim z bólem dupy nie podoba Ci się to nie oglądaj

możesz wszystko
Zgłoś
tubylec 2013-10-17, 13:18 2
Trzeba być niepełnosprawnych intelektualnie albo jakimś zjebem genetycznym,że się śmiać z takiej sytuacji. No ale czego wymagać od popierdolonej gimbazy mającej parę latek i kozaczącej na forum gdzie w rzeczywistości to zwykłe zakompleksione pizdy, które na każdym kroku dostają wpierdol. Życzę wam choooje wszystkiego naj w życiu, łącznie z hivem i rakiem brakujące ogniwa.
Zgłoś
qardasim 2013-10-17, 13:34
Dodawanie obrazków, filmików bez sadyzmu: "wypierdalaj na kwejka", dodanie czegoś sadystycznego: "za ostre". Kurwa, to czego wy tutaj chcecie ludzie? Nie podoba się nie komentować, nie dawać piwa... Szczerze też mnie nie bawi taki "humor" i miałem po prostu przewijać dalej, bez zbędnego komentarze, ale wkurwiają mnie tacy ludzie którzy sami nie wiedzą czego chcą.
Zgłoś
Gonczor 2013-10-17, 23:34 1
Dałem po piwie każdemu zdrowo myślącemu. Nie bawi was taki humor, to co tu kurwa robicie? Popierdoleni, światli yntelygenci, co poprawność polityczną stawiają wyżej, niż ciasnotę własnej dupy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów