📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
martika napisał/a:
a tu nieudany skok przez płotki
O kurwa, ale długie palce, ile masz wzrostu?
pitta napisał/a:
O kurwa, ale długie palce, ile masz wzrostu?
hehe zdjęcie zrobione obiektywem szerokokątnym, który zniekształcił obraz numer buta 37 malutkie stópki
Sam to zszywałeś przez teleporade bo do szpitala to chyba teraz ciężko się dostać
martika napisał/a:
hehe zdjęcie zrobione obiektywem szerokokątnym, który zniekształcił obraz numer buta 37 malutkie stópki
Tak, na pewno
QastroleQ napisał/a:
Rękawice były tylko osłona była zdjęta, więc po części masz rację
Jak można być tak głupim, żeby zdjąć osłonę ze szlifierki kątowej?!?
Ładnie szyje ten lekarz, ma wprawę widać
Serio będziecie teraz wrzucać każde skaleczenie na Sadola? Ja przeciąłem sobie dwa ścięgna, a że myślałem że to zwykła głębokie skaleczenie to nie poszedłem na SOR od razu i żeby je odtworzyć po kilku miechach (!) musieli rozkroić mi palca od końca do końca po długości. A tu byle cipcia ma dwa szwy i już płacz i lans. Wow
Zrobiłem dokładnie tym samym narzędziem, dokładnie to samo, tylko nie zszyłem, bo nie było czasu.
A tam szlifierka, najlepszy jest nóż do dywanów, jak sie podrzeźbia coś z ebonitu, Raz se przejechałem kciuk po stawie do kości, a drugi raz przeciołem palec razem z paznokciem, tez z resztą do kosci, nie szyłem, poskładałem kreatywnie i pozaciskałem plastrem, z krwawnikiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów