📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do połowy filmu szło mu świetnie, ale potem zabrali mu świeżo napoczętą kukiełkę
Kiedy gra się w głupie gry wygrywa się głupie nagrody.
Jak ktoś walczy do samego końca, to prawie jakby wygrał...
Mógłby już ktoś w końcu zbombardować tych pierdolonych podludzi? Dzięki.
te przygłupy chyba to lubią
szkoda że mu tętnicy udowej nie rozpruł
szkoda że mu tętnicy udowej nie rozpruł
Rozchodzi to i za rok zapewni nam kolejną porcję rozrywki.
Wyfiletowana nóżka najlepsza na majowego grilla.
Szkoda tych spodni, widać że nie były takie stare a już je porozdzierał, matka mu da.
I czego Ci ludzie kur** nie rozumieją? Jak byk Cię namierzy i pierdolnie rogiem , najlepsze co może Cię spotkać, to rozcięta noga, jak masz pecha to dziura w sercu i śmierć na miejscu. Ci ludzie nie mają rodzin? Pracy? Jakiegoś celu w życiu? Nie boją się trwałego kalectwa na całe życie albo zdechnięcia w błocie po zdeptaniu przez byka? Naprawdę nie rozumiem i nie zrozumiem tych pojebów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów