📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Jak ktoś nie odróżnia kota od jeża, to później takie filmy się nagrywa.
Tak to jest, jeden lubi piżmaki a inny lubi jak mu z butów śmierdzi.
koziol666 napisał/a:
ciekawe czy też by się tak bawiła jakbym jej podmienił kota na mojego węża
Ta, tyś węża widział...
@up A ty nie rozpoznajesz w ogóle kształtów cylindrycznych, bo masz 8 otworów cielesnych.
... i w dodatku właśnie policzyłeś. W dodatku źle.
... i w dodatku właśnie policzyłeś. W dodatku źle.
Cytat:
Jak pociskA ty nie rozpoznajesz w ogóle kształtów cylindrycznych, bo masz 8 otworów cielesnych.
Jeżeli to prawda że ona niewidoma, to kamerzysta powinien dostać nagrodę "sadol miesiąca".
Czy to jest jeszcze Sadistic?
Kurw... szukam takiego filmiku, w którym kot został potraktowany przez właściciela soczystym kopniakiem aż futrzak przeleciał przez płot. Było to tak piękne, że postanowiłem obejrzeć raz jeszcze, niestety gdzieś się zapodział ma ktoś namiar ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów